Το κοινό την έχει γνωρίσει μέσα από την συμμετοχή της σε διάφορα show τραγουδιού σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς με την φωνή της και την ιδιαίτερη παρουσία της εύκολα θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Η γνωστή τραγουδίστρια, Στάλω Πατσιά με αποκαλυπτική διάθεση μίλησε στην δημοσιογράφο, Βαρβάρα Ζαχαρίου για λογαριασμό της τηλεοπτικής εκπομπής, “Με Αγάπη Χριστιάνα”. Είπαν για το χωρισμό που της στοίχισε, το restart στην καριέρα της, το bullying και την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε.

Συγκεκριμένα για τον χωρισμό της ανέφερε:

“Πέρασα πολύ δύσκολα, χώρισα μετά από πολλά χρόνια… Ο γάμος μου είχε τελειώσει, αλλά εγώ δεν το είχα καταλάβει, μου ήρθε απότομο… Τέσσερις μήνες δεν μπορούσα να τραγουδήσω, ούτε στο ραδιόφωνο να πάω…”

Ενώ για το καλλιτεχνικό χώρο που στο χρόνια του κορωνοϊού η ίδια είπε:

“Οι καλλιτέχνες μέσα στον κορωνοϊό δεν μπορούσαμε να ζήσουμε… Έπρεπε να ψάξω κι άλλους τρόπους να βρω εισόδημα…”

Δεν δίστασε να αποκαλύψει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα της βήματα στο τραγούδι:

“Στα 18 μου, όταν ξεκινούσα πέρασα τραγικές στιγμές, μου έκαναν τη ζωή ποδήλατο… πολύ γνωστός τραγουδιστής με αποκάλεσε φρέσκο κρέας… Όταν ήμουν Ελλάδα, μου έλεγαν να μην λέω ότι είμαι παντρεμένη…”

Ακόμη τόνισε:

“Όταν ήμουν στο Voice μαζεύτηκαν πολλοί γύρω μου, αλλά μετά κατάλαβα ότι δεν ήταν πραγματικοί φίλοι… Οι νέοι καλλιτέχνες στην Ελλάδα παίρνουν 80 ευρώ… Οι Κύπριοι τραγουδιστές δεν είμαστε πλούσιοι, ίσα που επιβιώνουμε…”

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα εδώ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ