Σαρώνει ο Alpha Κύπρου, στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen.

Η πορεία του καναλιού τους τελευταίους μήνες είναι συνεχώς ανοδική, με το κανάλι να εμπλουτίζει συνεχώς το πρόγραμμά του με ζηλευτές παραγωγές αλλά και πρόσωπα από Κύπρο και Ελλάδα, τα οποία μονοπωλούν το ενδιαφέρουν.

Το νέο έτος «μπήκε με το δεξί» για το κανάλι αφού το σύνολο του πληθυσμού της Κύπρου επέλεξε το… Alpha – Alpha πρόγραμμά του, και μένοντας “κολλημένο” στους δέκτες του από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Μυθοπλασία, Ψυχαγωγία, Ενημέρωση είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας, το οποίο εμπιστεύτηκε το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού εδραιώνοντας το κανάλι και για τον μήνα Ιανουάριο, στην κορυφή.

Δείτε τον ενδεικτικό πίνακα με τις αναλύσεις

Ξεχωριστό γεγονός, η ζώνη prime time με τους περισσότερους τηλεθεατές κατά την διάρκεια της ημέρας να έχουν μόνο μια επιλογή, τον Alpha. Η διαφορά μεταξύ από τον δεύτερο τηλεοπτικό σταθμό, μεγάλη!

 

Η επιτυχία της prime time ζώνης και της μυθοπλασίας διαφαίνεται και στα κορυφαία προγράμματα του μήνα. Για τον Ιανουάριο, το top 10 της κυπριακής τηλεόρασης κατακτήθηκε από τον Alpha, αφού 9 στα 10 πιο επιτυχημένα προγράμματα ανήκουν στο κανάλι. “Λούης Nisght Show” και “Σασμός” , σπάνε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης με τον κόσμο να αδημονεί για σάτιρα αλλά και δράση.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ