Ο Σωτήρης Καλυβάτσης είναι ένας από τους πιο αγαπημένους κωμικούς ηθοποιούς που χαρίζει το αβίαστο γέλιο μέσα από τις θεατρικές παραστάσεις που συμμετέχει. Στην προσωπική του ζωή, τα τελευταία χρόνια απολαμβάνει μία όμορφη σχέση στο πλευρό της ταλαντούχας ηθοποιού, Υρούς Λούπη.

Αυτές τις ημέρες ο Σωτήρης και η Υρώ κάνουν τις διακοπές τους στη Σκόπελο όπου απολαμβάνουν δροσερές βουτιές και χαλαρώνουν κάτω από τον ήλιο. Ο φωτογραφικός φακός του Hello.gr τους εντόπισε κατά τη διάρκεια των διακοπών τους και πόζαραν χαμογελαστοί στο φακό.

Επιδιώκουν μάλιστα να διασκεδάζουν κατά την παραμονή τους στο νησί, καθώς συχνάζουν σε πολύσυχναστα beach bar ενώ πριν λίγες ημέρες έδωσαν το παρών στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Η Σκόπελος είναι ένας αγαπημένος προορισμός για τον Σωτήρη Καλυβάτση που έχει εκτιμήσει τα καταπράσινα τοπία του νησιού και τα γαλαζοπράσινα νερά. Μαζί με τη σύντροφό του, έχουν μείνει ενθουσιασμένοι από την τοπική κουζίνα και ιδιαίτερα με το μέλι και τα δαμάσκηνα της Σκοπέλου.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ