Την πιο δύσκολη μέρα του Αυγούστου έμελλε να βιώσει o Bασίλειος Κωστέτσος, όπως φρόντισε μέσα από τα social media να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους. Ο δημοφιλής σχεδιαστής μόδας έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο κέντρο της πρωτεύουσας όταν και απολάμβανε με καλό του φίλο την βόλτα του.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Βασίλειος Κωστέτσος προχώρησε σε μια μακροσκελή περιγραφική ανάρτηση με την οποία και σόκαρε τους διαδικτυακούς του φίλους. «Ένας διαφορετικός Αύγουστος πέρασε……! Εκτός απο ζεστές μέρες θάλασσα και μεζεδάκια σε παραλιακά ταβερνάκια που τον χαρακτηρίζει μου άφησε και μια άλλη γεύση… δυστυχώς την γεύση του «τρόμου». Με την ευτυχή είδηση για τον τουρισμό μας… την έλευση εκατομμύριων Τουριστών σε μια Ελλάδα όμως!!! απροετοίμαστη χωρίς υποδομή προστασίας τους αλλά απροστάτευτοι στο Κέντρο της Αθήνας Πόσο μάλλον Δίπλα στην Ελληνική Βουλή 21:00 ώρα το Βράδυ και Όχι σε Κάνα απόμερο στενάκι!!!!!να βρίσκεσαι στο Έλεος ανηλίκων πορτοφολάδων και επίδοξων δολοφόνων».

«Σοκαριστικό Λυπηρό!…. Αποτέλεσμα Μπενάκης Βγενάκης….! Βέβαια αν είμασταν τουρίστες και συνέβαινε αυτό το μαχαίρωμα!! Θα είχε πάρει άλλες διαστάσεις….. Δυστυχώς για μας είμαστε Έλληνες οπότε….σιγά καλέ…τι έγινε τώρα…».
«Όταν με ρωτάνε δε!!!….όλα καλά?….Απαντώ, Ευτυχώς Ζούμε» κατέληξε ο Βασίλειος Κωστέτσος στο μακροσκελές του κείμενου με το οποίο και επέλεξε να συνοδεύσει την φωτογραφία όπου και τον βλέπουμε χτυπημένο στον καναπέ του σπιτιού του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ