Καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου στο Κοσμοράδιο 95,1 βρέθηκε ο Νίνο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής σε μια εκ βαθέων συνέντευξη αναφέρθηκε στην οικογένειά του, την Eurovision αλλά και την ένοπλη επίθεση που είχε δεχθεί πριν από χρόνια στην Θεσσαλονίκη.

«Από τη δεκαετία των 30 μέχρι τα 40 ήρθαν στη ζωή τα παιδιά μου. Έγινα μπαμπάς, εκεί αυτόματα αλλάζει η ζωή εντελώς. Δεν τα ξέρουν όλα. Προσπαθώ να είμαι σκέτο μπαμπάς και πιστεύω το έχω καταφέρει. Έχουν μια περιορισμένη πρόσβαση στο διαδίκτυο γιατί το διαδίκτυο τώρα είναι κάτι τρελό για ένα παιδί. Είναι τρομερά επικίνδυνο», είπε αρχικά ο Νίνο.

Σχετικά με την πιθανότητα εκπροσώπήσης της Ελλάδας στη Εurovision, ο Νίνο δήλωσε: «Σίγουρα έχω γράψει ένα τραγούδι το οποίο αν πάει στη Eurovision θα βγει πρώτο, έτσι πιστεύω. Αν με ρωτάς σήμερα αν θα πήγαινα, θα σου έλεγα όχι».

Όσον αφορά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, ο ίδιος αποκάλυψε και συγκλόνισε με την περιγραφή του: «Η απάντηση είναι ναι, αυτή είναι η χειρότερη. Ήταν δύσκολη στιγμή γιατί ήταν εκτός σεναρίου. Δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία σε κανέναν καλλιτέχνη στην Ελλάδα κάτι τέτοιο. Γίνεται στη νύχτα και σε άλλα μονοπάτια, αλλά όχι σε καλλιτέχνη. Ήμουν μικρός 26 ετών όταν συνέβη αυτό. Ήταν πολύ σκληρό», είπε ο Νίκο για την επίθεση που είχε δεχθεί.

Δείτε τη συνέντευξη του Νίνο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ