Στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα μίλησε ο Μάριος Αθανασίου. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Μάλιστα, ο Μάριος Αθανασίου σόκαρε με την αποκάλυψή του ότι υπήρξε στο παρελθόν μάρτυρας ενός περιστατικού διακίνησης σχολικού πορνογραφικού υλικού.

«Το περιστατικό του Στάθη Παναγιωτόπουλο πρέπει να είναι κάτι που θα μας αφυπνίσει όλους. Αυτό δεν έγινε το 2021 στην Ελλάδα. Έχω υπάρξει μάρτυρας περιστατικού που με έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και είχα τσακωθεί πάρα πολύ άσχημα σε μια δουλειά που βρισκόμουν όταν άνθρωποι διακινούσαν πορνογραφικό υλικό από σχολείο. Αυτό ήταν 12 χρόνια πριν, έχουμε 2021. Δώδεκα χρόνια πριν, υπήρχαν σε κινητό βίντεο που διακινούνταν από περίπτυξη σε σχολείο. Μιλάμε για το παιδί σου, το παιδί μου και φυσικά ήταν εν αγνοία αυτών των ατόμων. Πιάστηκε το στομάχι μου, ήθελα να κάνω εμετό. Ζορίστηκα πάρα πολύ και είχα ζοριστεί και με την αντίδραση αυτών των ανθρώπων που γελάγανε. Πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας. Οφείλουμε να γνωρίζουμε τι κάνουμε, τι ανεβάζουμε, σε ποιον το δίνουμε.. Όσο προσωπική και να είναι η στιγμή», είπε ο Μάριος Αθανασίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ