Συνέντευξη στο κανάλι του youtuber Konilo παραχώρησε η influencer και ιδιαίτερη persona του Instagram. Μεταξύ άλλων, η Super Κική παραδέχθηκε πως για ένα συγκεκριμένο διάστημα σε νεαρότερη ηλικία έφυγε εκτός ορίων και μάλιστα με σοβαρές συνέπειες.

Κατάλαβα ότι ήταν λάθος αυτά που έκανα σύντομα. Το κατάλαβα σε λιγότερο από πέντε μήνες. Δεν το κατάλαβα για όλα. Νόμιζα πως κάποιοι τα κάνουν αυτά και κάποιοι δεν τα κάνουν, επειδή έτσι μεγάλωσα. Δεν καταλάβαινα τίποτα. Τα παιδιά που ήμασταν μαζί, ήξεραν. Εγώ όχι. Ήταν εγκληματική οργάνωση αυτή που συμμετείχα. Κάναμε τα πάντα εκτός από φόνο. Ληστείες κάναμε σε περίπτερα και βενζινάδικα. Ήταν η καλύτερή μου. Δεν έβαζα καλσόν, με τα χέρια μου. Άμα άνοιγε έμπαινα” παραδέχεται μεταξύ άλλων.

Ακόμα, η Super Κική αποκάλυψε ότι κάποτε έκλεψε ένα περίπτερο, σε ηλικία μόλις 11 ετών! Ο άνθρωπος, όπως ισχυρίζεται σήμερα, ήταν από την Αλβανία και επειδή δεν είχε κλέψει χρήματα αλλά άλλου είδους αντικείμενα, εκείνος έγινε βίαιος μαζί της. “Με έπιασε από τα πόδια, με τίναζε να πέσουν τα λεφτά και βρήκε κάτι που είχα κρύψει. Άρχισε να τρέχει έξαλλος στα στενά. Ούρλιαζε. Μετά από πολλά πολλά χρόνια, ήμουν στο Μεταγωγών και τον είδα. Χάρηκα εγώ που είδα γνωστό, αλλά δεν με χαιρέτησε καν. Θυμόταν ό,τι συνέβη“.

Τέλος, η Super Κική παραδέχθηκε πως με τα άλλα μέλη της ομάδας της μπήκαν μέχρι και στο εστιατόριο που εργαζόταν η μητέρα της: “Ήμασταν παιδιά, είχαμε χάσει το μέτρο. Σκέψου ότι αυτή η κατηγορία πήγε στο δικαστήριο. Δεν ψάχναμε λεφτά για ναρκωτικά, αυτά υπήρχαν. Το είχαμε ως χόμπι”.

Δείτε τη συνέντευξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ