Σοκάρει η Ντέμη Γεωργίου: “Νοσηλεύτηκα γιατί με χτύπησε η σύντροφος μου”

Όλα όσα δήλωσε η Ντέμη Γεωργίου στην εκπομπή “Super Κατερίνα”

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” βρέθηκε η Ντέμη Γεωργίου. Η πρώην παίκτρια του “Master Chef” εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων για τη λεκτική και ψυχολογική βία που δέχτηκε από σύντροφό της που είχε ως αποτέλεσμα να την οδηγήσει στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα η Ντέμη Γεωργίου ανέφερε αρχικά: “Έζησα μια πολύ κακοποιητική σχέση 6 χρόνια με ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν άσχημα πολύ τα πράγματα από την αρχή” και συνέχισε: “Όταν βρήκα την δύναμη να φύγω από τη σχέση, η αντίδραση της συντρόφου μου ήταν πάρα πολύ αρνητική, σχεδόν φοβήθηκα για τη ζωή μου σε εκείνη την φάση. Ήταν και ο λόγος που έφυγα τρέχοντας”.

Γιατί φοβήθηκε για τη ζωή της; “Είχαμε μια τεράστια ρήξη, χτυπήθηκα με ένα βαρύ αντικείμενο και αποφάσισα ότι κάπου εδώ τελειώνει … Όλο αυτό το διάστημα το είχα κρατήσει μόνο για μένα αλλά, όταν έφτασα πια να φοβάμαι για τη ζωή μου, απευθύνθηκα και στην αστυνομία” και συμπλήρωσε λέγοντας: “Στο ενδιάμεσο από το νοσοκομείο, γιατί νοσηλεύτηκα, έκατσα λίγο και τα βρήκα με τον εαυτό μου. Όλα αυτά έγιναν πριν μπω στο Master Chef. Aποφάσισα ότι όλα στη ζωή είναι κάρμα κι ότι δεν χρειάζεται να κάνω κάτι ασφαλιστικό και να μπω σε κάποια διαδικασία. Εμένα με ένοιαζε να βγω από αυτή τη σχέση και να ξαναβρω τον εαυτό μου. Απλά έφυγα από αυτό και πορεύτηκα χωρίς να κάνω κακό σε κανέναν”.

Της είχε δώσει κάποια δείγματα κακοποιητικής συμπεριφοράς από την αρχή; “Δυστυχώς ναι … Υπήρχε ζήλια, κτητικότητα και περίεργα συναισθήματα. Βγαίνοντας από όλο αυτό δεν έκατσα να το ψάξω πάρα πολύ. Ήθελα απλά να φύγει από το μυαλό μου” εξομολογήθηκε, ενώ αναφερόμενη στο γιατί έμεινε σε αυτή τη σχέση ανέφερε: “Αυτοπαγιδεύτηκα σε αυτή τη σχέση. Δεν με γοήτευσε κάτι. Έφτιαξα μόνη μου μια παγίδα”.