Ο πρώην σύζυγος της Britney Spears, Kevin Federline, κοινοποίησε βιντεο όπου η pop star τσακώνεται με τους γιους της, εξηγώντας γιατί τα δημοσιοποιεί. Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι από το 2004 μέχρι το 2007.

«Δεν μπορώ να κάτσω πίσω και να αφήσω τους γιους μου να κατηγορηθούν με αυτόν τον τρόπο μετά από όσα πέρασαν. Όσο κι αν μας πονάει, αποφασίσαμε ως οικογένεια να δημοσιεύσουμε αυτά τα βίντεο», έγραψε ο Federline.

«Αυτό δεν είναι καν το χειρότερο. Τα ψέματα πρέπει να σταματήσουν. Ελπίζω τα παιδιά μας να μεγαλώσουν και να γίνουν καλύτερα», συμπλήρωσε ο πρώην σύζυγός της και πατέρας του Sean Preston και του Jayden James. Στο πρώτο βίντεο, η Briteny Spears αν και δεν ξέρει ότι καταγράφεται από έναν από τους γιους της -καθώς έμπαινε στην κρεβατοκάμαρά τους-, φώναζε: «Αυτό είναι το σπίτι μουΑν θέλω να έρθω εδώ και να σου δώσω λοσιόν για το πρόσωπό σου γιατί είναι χοντροκομμένο… καλύτερα να με σέβεσαι, είμαστε ξεκάθαροι;»

britney spears

«Πρέπει όλοι να αρχίσετε να με αντιμετωπίζετε σαν μια γυναίκα με αξία», συνέχισε, προσθέτοντας: «Είμαι γυναίκα, εντάξει, να είσαι καλός μαζί μου, καταλαβαίνεις;». Το δεύτερο κλιπ, την έδειχνε να φωνάζει: «Έχασες το μυαλό σου; Έχεις χάσει το μυαλό σου;» καθώς καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Η Britney Spears έδειχνε στεναχωρημένη με τον γιο της Sean Preston αφού βρισκόταν μέσα σε κατάστημα χωρίς παπούτσια και σαν τιμωρία, τού είπε ότι του παίρνει το τηλέφωνό του.

«Είμαι σοκαρισμένη μαζί σου και δεν ξέρω τι να κάνω. Και σε φοβάμαι γιατί είσαι περίεργος, γιατί περνάς την εφηβεία. Και δεν ξέρω τι να πω. Αλλά νοιάζομαι περισσότερο από όσο ξέρεις».

photos: Getty Images/Ideal Image

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ