Η Σοφία Παυλίδου βρέθηκε σε κοινωνική εκδήλωση και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες. Η ηθοποιός έκανε τις πρώτες τις δηλώσεις, εν μέσω της δίκης της με τον Μάνο Παπαγιάννη.

Οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, με αφορμή τις αλληλομηνύσεις περί ξυλοδαρμού.

Η δικάσιμος είχε αναβληθεί τον περασμένο Μάιο, όταν ο ηθοποιός είχε επικαλεστεί πρόβλημα υγείας και νοσηλεία στο νοσοκομείο, γεγονός που είχε προκαλέσει την αντίδραση της Σοφίας Παυλίδου: «Ο κ. Παπαγιάννης δύο μήνες μετά το συμβάν γυρνούσε σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές για να υπερασπιστεί το δίκιο του και σήμερα που τον κάλεσε η ελληνική δικαιοσύνη δεν ήταν εδώ» είχε δηλώσει.

Εκείνη την περίοδο και σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Μάνος Παπαγιάννης νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα.

Το 2018 οι δυο τους συμμετείχαν στην ίδια θεατρική παράσταση με τίτλο «Πετάει – Πετάει». Μετά τη μήνυση της Σοφίας Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης είχε κάνει μήνυση εναντίον της για σωματική βλάβη. Μετά από αίτημα της Εισαγγελίας, η υπόθεση εκδικάζεται και για τις δύο μηνύσεις. Στην κατάθεσή της, η Σοφία Παυλίδου ισχυρίζεται ότι ο Μάνος Παπαγιάννης άσκησε σωματική βία πάνω της, πετώντας τη σε μία καρέκλα με αποτέλεσμα να χτυπήσει, ενώ την εξέβριζε.

Με τις σημερινές δηλώσεις της, η Σοφία Παυλίδου έκανε αναφορά στη δίκη, ενώ μίλησε και για τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Κάτια Νικολαϊδου να μην μπορεί να καταθέσει: «Δεν θα κάνω κάποια δήλωση για το συγκεκριμένο περιστατικό αυτή τη στιγμή γιατί η δίκη είναι σε εξέλιξη και δεν μπορώ να μιλήσω ούτε εγώ. Τώρα που ξεκίνησε η δίκη είμαι ψυχολογικά καλά. Η Κάτια Νικολαΐδου ήταν εκεί, έδωσε την κατάθεσή της και ρωτήθηκε κανονικά. Δεν μπορώ να σας μιλήσω. Εννοείται είναι ψυχοφθόρο. Δεν θα πούμε κάτι για τη δίκη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ