Μια τρυφερή φωτογραφία των παιδικών της χρόνων δημοσίευσε η Δούκισσα Νομικού για να ευχηθεί στον πατέρα της για τα γενέθλιά του.

Η παρουσιάστρια σε μικρή ηλικία βρίσκεται στην αγκαλιά του πατέρα της, Νίκου Νομικού και δείχνει πολύ χαρούμενη, σχολιάζοντας στη λεζάντα πως η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Η συγκινητική αυτή ανάρτησή της αυτή έρχεται δυο μέρες μετά την απώλεια του πεθερού της, Σάββα Θεοδωρίδη.

“Θα είμαι για πάντα το μικρό σου κοριτσάκι κ εσύ θα είσαι για πάντα ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου ❤️ Ελπίζω σύντομα να μπορέσουμε να αγκαλιαζόμαστε ξανά όπως παλιά και να μην φοβόμαστε. Μου έχουν λείψει πολύ αυτές οι σφιχτές μας αγκαλιές. Η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Και δεν είναι δεδομένη. Ας τους λέμε «Σ’αγαπώ» όσο πιο συχνά μπορούμε.
Σ’αγαπώ πολύ μπαμπάκα μου, Χρόνια σου πολλά ❤️
#happybirthdaydaddy #daddysgirl”, έγραψε η παρουσιάστρια.

View this post on Instagram

Θα είμαι για πάντα το μικρό σου κοριτσάκι κ εσύ θα είσαι για πάντα ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου ❤️ Ελπίζω σύντομα να μπορέσουμε να αγκαλιαζόμαστε ξανά όπως παλιά και να μην φοβόμαστε. Μου έχουν λείψει πολύ αυτές οι σφιχτές μας αγκαλιές. Η οικογένεια είναι πάνω από όλα ?? Και δεν είναι δεδομένη. Ας τους λέμε «Σ’αγαπώ» όσο πιο συχνά μπορούμε. Σ’αγαπώ πολύ μπαμπάκα μου, Χρόνια σου πολλά ❤️ #happybirthdaydaddy #daddysgirl

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ