Ο Snik έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή, ύστερα από το χωρισμό του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ο δημοφιλής τράπερ βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Γιώτας Ιωαννίδου, του νεαρού μοντέλου από τη Θεσσαλονίκη με το όλο ειδύλλιο να αποκαλύπτεται μέσα από κοινά stories που είχαν δημοσιεύσει από το ίδιο ξενοδοχείο στο Παρίσι.

Ο τράπερ είναι πιο εκδηλωτικός από ποτέ σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής του και δείχνει να απολαμβάνει τις στιγμές που περνάει με το νεαρό μοντέλο. Μάλιστα, στο videoclip που κυκλοφόρησε σήμερα για το νέο του τραγούδι «Erotas», η Γιώτα Ιωαννίδου είναι η πρωταγωνίστρια με το τραγούδι να οπτικοποιείται σε Μύκονο και Σαντορίνη. Οι στίχοι του τραγουδιού του μιλάνε για τον απόλυτο έρωτα και ειδικότερα για τη σύντροφό του. Κάποιοι από τους στίχους που τραγουδάει ο τράπερ είναι ”Τόσο τυχερός που σ’ έχω κοντά σα να ‘πιασα το Λότο” αλλά και ”Θα σου φέρω το δαχτυλίδι μου’ χεις κάνει ζημιά, Έρωτας με ρωτάς αν είναι αυτό που νιώθω”.

Μια πρώτη γεύση από τα γυρίσματα του videoclip στη Σαντορίνη, μοιράστηκε η μελαχρινή καλλονή πριν λίγες μέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε το νέο εντυπωσιακό videoclip:

και τις φωτογραφίες:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ