Σμαράγδα Καρύδη: Οι πρώτες της δηλώσεις σχετικά με τα συμπτώματα του κορωνοϊού

Σμαράγδα Καρύδη: Οι πρώτες της δηλώσεις σχετικά με τα συμπτώματα του κορωνοϊού

"Έχω δέκα μέρες πυρετό από τον κορωνοϊό που κόλλησα-προφανώς στο στούντιο..."

03 ΜΑΡΤΙΟΥ 21 - 15:39

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την real.gr η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν καθώς όπως έγινε γνωστό, η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια του Celebrity Game Night νόσησε από κορωνοϊό.

Η Σμαράγδα Καρύδη έκανε εντατικές πρόβες για τα γυρίσματα του Celebrity Game Night που έρχεται, όταν άρχισε να έχει τα πρώτα συμπτώματα κορωνοϊού και ενημέρωσε την παραγωγή για το γεγονός.

Στις πρώτες της δήλωσεις, η ίδια αποκάλυψε τα συμπτώματα και το πως περνάει την καραντίνα.

“Έχω δέκα μέρες πυρετό από τον κορωνοϊό που κόλλησα-προφανώς στο στούντιο, αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις το που και το πότε!-, έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά και δεν το άφησα να βγει προς τα έξω, για να μην ανησυχήσουν οι γονείς μου.Έκανα εξετάσεις και πρόσφατα και ευτυχώς δεν πειράχτηκαν πνεύμονες κλπ. Αναρρώνω λοιπόν, κι ετοιμάζομαι για το νέο μου τηλεοπτικό στοίχημα με το Celebrity Game Night που θα απολαύσετε στο Mega προσεχώς. Ναι,παράλληλα έκλεισα για τη νέα ταινία του Πάνου Χ.Κούτρα Dodo, όπως πρώτος αποκάλυψες και έχω κλείσει να είμαι το καλοκαίρι στο Βεάκειο με την παράσταση των Καραντζά-Δεληβοριά που ακούει στον τίτλο 1821-Η επιθεώρηση”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ