Μια πολύ σημαντική ελληνική διάκριση αποκάλυψε η Σμαράγδα Καρύδη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με μια σειρά από throwback.

Ο λόγος για την ταινία “Dodo” του Πάνου Κούτρα που κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο 75ο Φεστιβάλ των Καννών στο επίσημο πρόγραμμα  Cannes Premiere. Επίσης, δύο ταινίες διεθνούς συμπαραγωγής, με ελληνική συμμετοχή στην παραγωγή τους και Έλληνες συμπαραγωγούς θα διεκδικήσουν τον Χρυσό Φοίνικα του 75ου Φεστιβάλ των Καννών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την υπόθεση της ταινίας το “Dodo” είναι είδος πουλιού που έχει εξαφανιστεί εδώ και 300 χρόνια αλλά εμφανίζεται κοντά στην Αθήνα και δίνει διέξοδο σε μια οικογένεια η οποία ετοιμάζεται να παντρέψει την κόρη της με έναν πλούσιο κληρονόμο. Τα όρια ανάμεσα στη λογική και την τρέλα γίνονται αμέσως ρευστά και η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί εύκολα.

Στη μια σειρά από στιγμιότυπα που ανάρτησε η Σμαράγδα Καρύδη ποζάρει με τους συμπρωταγωνιστές της από την ταινία, μεταξύ των οποίων βρίσκονται η νεαρή ηθοποιός Εξηνταβελώνη Νατάσσα, ο Άκης Σακελλαρίου, η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου και άλλοι γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ