Η Σίσσυ Χρηστίδου τοποθετήθηκε το πρωί της Κυριακής δημόσια για τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε η ίδια μετά τη συνέντευξη που έλαβε από τον Σάκη Ρουβά.

Σίσσυ Χρηστίδου

Η ίδια επεσήμανε ότι δεν θα δώσει έκταση στο θέμα και ξεκαθάρισε τη θέση της: “Από χθες δέχομαι τις κατάρες σας και στη φάση που είμαι αυτή την στιγμή δεν έχω το ψυχικό σθένος να σας απαντήσω και δεν με νοιάζει κιόλας, αυτή την στιγμή,” σημείωσε αρχικά.

Θέλω να διευκρινίσω κάτι γιατί σε αυτή την φάση βρέθηκα και με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και έχει τύχει και άλλες φορές. Εγώ θέτω διακριτικά τη θέση μου όταν κάνω μια συνέντευξη. Από εκεί και πέρα, την ώρα της συνέντευξης, δεν είναι η στιγμή της δικής μου τοποθέτησης, είναι η στιγμή της τοποθέτησης του ανθρώπου που καλώ στην εκπομπή. Όταν ερωτηθώ, θα θέσω τις θέσεις μου και θεωρώ ότι το έχω κάνει αυτό εδώ και πολύ καιρό“, συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Τέλος η Σίσσυ Χρηστίδου δήλωσε: “Στην εκπομπή αυτή καλούμε ανθρώπους που σεβόμαστε στο πλαίσιο του πολιτεύματος που βρισκόμαστε και τους αφήνουμε ελεύθερα να εκφράσουν την γνώμη τους. Δεν θα δεχτώ καμία κατάρα γιατί δεν έβρισα, έφτυσα, έδιωξα, έναν άνθρωπο που φιλοξενήσαμε στην εκπομπή. Αν κάποιον θέλουμε να τον βρίσουμε δεν τον καλούμε στις εκπομπή, ούτε ξέρουμε από την αρχή τι θα ειπωθεί στην εκπομπή αυτή.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ