Η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να κάνει μία προσωπική εξομολόγηση για όσα βίωσε η οικογένειά της, τους τελευταίους μήνες.

Η διάσημη παρουσιάστρια, μέσω ενός video στο YouTube, αποκάλυψε πως η μητέρα της διαγνώστηκε με χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία, ενώ ακολούθησε και η μάχη με τον covid-19. Όπως αναφέρει η Σίσσυ Χρηστίδου, οι πρώτες εξετάσεις έκαναν την εμφάνισή τους το προηγούμενο καλοκαίρι για να διαγνωστεί επίσημα με CMML (όπως ονομάζεται η συγκεκριμένη νόσος) την 1η Νοεμβρίου. Ωστόσο, όταν ξεκίνησαν τα πιο έντονα συμπτώματα και η μητέρα της νοσηλεύτηκε σε κλινική της Θεσσαλονίκης, εκεί κόλλησε κορονοϊό, ωστόσο δεν βγήκε εγκαίρως θετική με αποτέλεσμα να κολλήσει και ο πατέρας της παρουσιάστριας.

Στη συνέχεια, όπως αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου, ο πατέρας της χρειάστηκε να νοσηλευτεί για να δώσει τη μάχη του και τελικά να ξεπεράσει τον κορονοϊό, όσο τα συμπτώματα της νόσου της μητέρας της, που ευτυχώς νόσησε ελαφρύτερα από τον covid, γίνονταν πιο έντονα. Πλέον η Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά και ο αδελφός της, βρίσκονται στο πλευρό της μητέρας τους, που πρέπει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση.

«Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, να σας πω ότι αντιμετωπίζουμε ως οικογένεια ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, που αφορά στη μητέρα μου. Από το προηγούμενο καλοκαίρι κάναμε κάποιες εξετάσεις και φάνηκε ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά. Στην αρχή ήμασταν πιο χαλαροί γιατί θα μπορούσε να είναι και από μία ίωση. Τελικά, 1η Νοεμβρίου, στα γενέθλια του αδερφού μου, μάθαμε ότι η μαμά πάσχει από χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία…»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ