Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής της “Χαμογέλα και παλι” για τη δική της εμπειρία σχετικά με τη σειρά που έχει καθηλώσει το ελληνικό κοινό του Netflix.

Η εν λόγω σειρά, αν και έχει προσελκύσει 111 εκατομμύρια συνδρομητές από την ημέρα της πρεμιέρας της, στις 17 Σεπτεμβρίου έχει προκαλέσει επίσης και πολλούς προβληματισμούς σε όλο τον πλανήτη, σχετικά με την ασφάλεια των παιδιών. Χαρακτηριστικό είναι, πως ήδη έχουν ξεκινήσει αντιδράσεις από γονείς και σχολεία.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δήλωσε ότι και η ίδια ως μητέρα δέχτηκε επιστολή από το σχολείο των παιδιών της σχετικά με τη σειρά: “Θα δούμε όλο τον σάλο που έχει προκληθεί γύρω από Squid Game. Εμένα τη δική μου προσοχή την τράβηξε το παιχνίδι αυτό αρχικά μια επιστολή που μου έστειλε το σχολείο. Και λέω για να μου στέλνει το σχολείο “προσέξτε τα παιδιά σας μην δουν τη συγκεκριμένη σειρά κλπ” τι συμβαίνει με αυτή τη σειρά; Στη συνέχεια ακούστηκαν κι άλλα σχολεία, μετά χώρες το απαγόρευσαν, έχει γίνει ένας κακός χαμός με τη σειρά. Κυρία Φωτεινάκη εγώ θα ξεκινήσω σαν μαμά γιατί βρέθηκα αντιμέτωπη όταν μου ήρθε αυτή η επιστολή.”

Έπειτα σχολίασε ότι και η ίδια ήρθε αντιμέτωπη με το γιο της Φίλιππο, καθώς εκείνος ήθελε πολύ να δει τη σειρά, όμως η παρουσιάστρια του έθεσε το πολύ σαφές όριο της ηλικίας που δεν του επιτρέπει να τη δει. “Μου είχε ζητήσει ο Φίλιππος να την δει. Εγώ τι κάνω; Ελέγχω τις ηλικίες. Μπαίνω μέσα στην πλατφόρμα και βλέπω σε ποια ηλικία απευθύνεται. Η σειρά απευθύνεται σε 16+. Οπότε του είπα “όχι αγάπη μου δεν μπορείς να την δεις αυτή τη σειρά”.  Μετά ξεκίνησε μια μάχη μεταξύ μας ότι “όλοι οι συμμαθητές μου το έχουν δει, όλοι μιλάνε γι αυτό. Έχουν πάει να αγοράσουν πράσινες φόρμες, τι θα κάνω; Δεν μπορείς να με έχεις εμένα στο περιθώριο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ