Θετικό κρούσμα κορωνοϊού στην Eurovision 2021 και ως αποτέλεσμα, είχε να προκληθεί “συναγερμός” στο Ρότερνταμ Ahoy.

Πρόκειται για μέλος της Πολωνικής αποστολής, ο οποίος μετά από το τεστ που έκανε χθες το απόγευμα, βγήκε θετικός και ανάτρεψε τα δεδομένα.

Την είδηση γνωστοποίησε η EBU με επίσημη ανακοίνωση της, την οποία ανάρτησε στα Social Media.

Στην εν λόγω δημοσίευση, τόνισαν πως θα γίνουν τεστ και στα άλλα μέλη της Πολωνικής αντιπροσωπείας, πως το θετικό άτομο θα απομονωθεί και πως δεν θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν στην αποψινή εκδήλωση Τυρκουάζ Χαλί, μέχρι να δουν πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

“Κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής ρουτίνας κατά την άφιξή του στο χώρο του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision το Σάββατο 15 Μαΐου, ένα μέλος της πολωνικής αντιπροσωπείας έδειξε θετικό για τον COVID 19

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας το άτομο αυτό έχει πλέον απομονωθεί, ενώ όλα τα μέλη της Πολωνικής αποστολής θα υποβληθούν σε δοκιμή τεστ και θα τεθούν σε καραντίνα.

Ως αποτέλεσμα αυτού, η Πολωνία δεν θα παρευρεθεί στην εκδήλωση Τυρκουάζ Χαλί την Κυριακή 16 Μαΐου”

Η Πολωνία δεν ήταν ένα από τα φαβορί του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού, παρόλα αυτά, το σενάριο να αποκλειστεί, θεωρείται μακρινό, αφού πιο πιθανόν είναι να υπάρχουν αντικαταστάσεις. Εκτός και εάν έχουν κολλήσει τα περισσότερα μέλη της αποστολής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ