Ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η σύζυγός του Tζένιφερ Φλάβιν, χωρίζουν μετά από 25 χρόνια έγγαμου βίου.

Την αίτηση διαζυγίου κατέθεσε η Φλέιβιντ γιατί όπως επικαλείται σε αυτή, ο άνδρας της έχει σκορπίσει την κοινή τους περιουσία. Στο έγγραφο της αίτησης διαζυγίου, αναφέρεται σύμφωνα με το TMZ: «Έχοντας πληροφορίες και την πεποίθηση ότι ο σύζυγος (Σιλβέστερ Σταλόνε) έχει προχωρήσει σε σκόπιμη διασπορά, εξάντληση και σπατάλη των κοινών περιουσιακών στοιχείων, η οποία είχε οικονομικό αντίκτυπο στην κοινή περιουσία».

Η κόρη του Sistine Rose Stallone,ο Sylvester Stallone και η Jennifer Flavin τον Μάιο του 2019 στις Κάννες, Getty Images

Η Tζένιφερ δεν ακολουθεί πλέον στο Instagram τον- επί 25 χρόνια – σύζύγό της ενώ στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, πόζαρε αγκαλιά με τις τρεις κόρες που έχει αποκοκτήσει με τον χολιγουντιανό ηθοποιό. «Αυτά τα κορίτσια είναι η προτεραιότητα μου. Τίποτα άλλο δεν μετράει. Οι τέσσερις μας για πάντα».

Από την πλευρά του ο Σταλόνε έσβησε από το δεξί του χέρι το τατουάζ που απεικόνιζε τη σύζυγό του. Το πρόσωπό της καλύφθηκε με ένα νέο τατουάζ με τη μουσούδα του σκύλου του Buktus, από τις επιτυχημένες ταινίες «Rocky». Ο 76χρονος σήμερα ηθοποιός προφανώς δεν θέλει να έχει τίποτα επάνω του που να του θυμίζει την πρώην σύζυγό του.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ