Η Sharon Stone σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Instyle και δήλωσε ότι κράτησε όλα τα ρούχα από την ταινία επειδή δεν πληρώθηκε αρκετά. Το ποσό των 500.000 δολαρίων ήταν ένα μικροσκοπικό ποσό σε σύγκριση με τα 14 εκατομμύρια δολάρια που πήρε ο συμπρωταγωνιστής της, Michael Douglas.

Το φόρεμα σχεδίασε η Ellen Mirojnick και η σκηνή είχε στηθεί ώστε να είναι είναι στατική, με την Sharon Stone να κάθεται σε μία καρέκλα στο μεγαλύτερο μέρος της, έτσι ο σκηνοθέτης έπρεπε να βρει έναν τρόπο να την κάνει ενδιαφέρουσα. «Η ταινία ήταν ένας θρίλερ και σταματούσαμε τη δράση για να παρακολουθήσουμε εμένα να κάθομαι ακίνητη σε μια καρέκλα, οπότε σκέφτηκα πως ο κόσμος θα βαριόταν».

Όταν γυρίζαμε το σημείο (όπου η Κάθριν ξεσταυρώνει τα πόδια της), ο σκηνοθέτης μου ζήτησε να βγάλω το εσώρουχό μου γιατί είπε ότι το λευκό αντανακλούσε το φως. Έτσι και έκανα. Και ο διευθυντής φωτογραφίας μου είπε ότι δεν μπορούσαν να δουν τίποτα. Εκείνες τις ημέρες, οι οθόνες ήταν πολύ λιγότερο εξελιγμένες από ό,τι είναι τώρα, οπότε ακόμη και όταν μου την έπαιξαν τη σκηνή, δεν είδα κάτι» τόνισε η Sharon Stone. Αλλά όταν είδε την ταινία πριν από την κυκλοφορία της, μπορούσε να δει πολύ περισσότερα.

«Θα ήταν πολύ πιο δίκαιο και λογικό να το είχαν δείξει πρώτα σε μένα μόνο, αλλά ήταν μέρος της ταινίας και είμαι σίγουρη πως δεν ήθελαν κάποια νέα ηθοποιό να αντιδράσει υπερβολικά και να τους πει τι να κάνουν. Έτσι, μίλησα με το δικηγόρο μου, ζύγισα τις επιλογές μου και μετά πήρα την απόφαση να επιτρέψω να μείνει η σκηνή. Κοιτάζοντας πίσω σε αυτό, εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν η σωστή επιλογή για την ταινία ακόμη κι αν μου πήρε λίγο χρόνο για να καταλήξω σε αυτό το συμπέρασμα».

Στην πρεμιέρα της ταινίας ήταν με την φίλη της, Faye Dunaway. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που τελείωσε. Στο θέατρο ήταν εντελώς αθόρυβο και η Φέι με άρπαξε από το χέρι και μου είπε: ‘Μην κουνηθείς’. Τελικά το πλήθος άρχισε να ζητωκραυγάζει και η Φέι είπε: «Τώρα είσαι μεγάλο αστέρι και μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Πραγματικά ένιωσα τη ζωή μου να αλλάζει εκείνη τη στιγμή» είπε η Sharon Stone.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ