Για την εξομολόγηση του Ορέστη Τζιόβα, σχετικά με τη σεξουαλική του ζωή, μίλησαν σήμερα στον αέρα του «Mega Καλημέρα». Ο Κώστας Τσουρός, μάλιστα, είχε κάποιες ενστάσεις, τις οποίες και εξέφρασε.

Ο Ορέστης Τζιόβας δήλωσε:

«Είχα πολλά άτομα στην παρέα μου που είναι γκέι. Στο λέω γιατί σεξ με άνδρες έχω κάνει μόνο με άτομα που ήταν φίλοι μου και όχι με αγνώστους. Καλοί φίλοι, με τους οποίους αισθανόμουν μια ασφάλεια. Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να φλερτάρω με ένα αγόρι. Δεν βλέπω, δηλαδή, ένα αγόρι σε ένα μπαρ και θέλω να το φλερτάρω. Ήταν κάτι κυρίως σεξουαλικό, το οποίο ήθελα και να το ερευνήσω για να μην υπάρχει καμία σκιά. Γενικώς, δεν θέλω να υπάρχουν σκιερά πράγματα στο μυαλό μου και στη ζωή μου. Προτιμώ να τα έχω εξερευνήσει».

Ο Κώστας Τσουρός τόνισε:

Αυτή τη φορά μάς λέει περισσότερες λεπτομέρειες. Την προηγούμενη φορά που είχε τοποθετηθεί επί του θέματος, είχα πει ότι πάρα πολύ καλά έκανε και μπράβο του και τι ωραία που τα λέει. Εδώ όμως, όπως τα περιγράφει, εμένα κάπως μου κάνει. Μπράβο του που έχει κι αυτές τις εμπειρίες και που λέει για έρευνα κλπ.

Αλλά αυτό το “είχα πολλούς φίλους γκέι και πήγαινα μόνο με τους φίλους μου” μου κάνει λίγο σαν να το ευτελίζει το πράγμα. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ κιόλας, αλλά είναι σαν να έκανε ψυχικό για τους φίλους του. Δηλαδή, εμένα αυτό μου φάνηκε. Για να μην παρεξηγηθώ, το ότι προσπαθεί να κερδίσει την εμπειρία επειδή είχε φίλους γκέι. Αυτό καταλαβαίνω εγώ», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός πρόσθεσε επίσης: «Εμένα, ο λόγος για τον οποίο λέει ότι προχώρησε σε αυτή την εξερεύνηση του εαυτού του, κάπως μού χτυπάει. Ήταν σαν να μην ήταν επιλογή του, σαν να προέκυψε επειδή είχε γκέι φίλους, σαν να μην ήθελε να το κάνει. Εμένα έτσι μου ακούγεται».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ