Η Shakira και ο Ζεράρ Πικέ συνεχίζουν να γίνονται πρωτοσέλιδα μετά την απόφασή τους να χωρίσουν, ενώ μάλιστα η ζωή τους ενδέχεται να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και να μεταφερθεί στη μικρή οθόνη.

Σύμφωνα με το Marca, ο γνωστός μεξικανός παραγωγός Juan Osorio έχει ήδη μοιραστεί τις σκέψεις του για κάτι τέτοιο. Ο Osorio πιστεύει ότι η ζωή της Κολομβιανής star και του Πικέ αξίζει να μεταφερθεί στην τηλεόραση.

Shakira

«Φανταστείτε μια σειρά με τον Πικέ και τη Shakira, ο καθένας μόνος του, και μετά πώς συναντιούνται και αποκτούν δύο μωρά, τη ζωή τους, τον χωρισμό τους. Θα ήθελα πολύ να το κάνω», αποκάλυψε ο Oscario. Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα, ο παραγωγός πιστεύει ότι η καριέρα του απαιτεί πάντα νέες ιδέες για να ικανοποιήσει το κοινό.

Γιατί χώρισε η Shakira τον Πικέ;

Τα δημοσιεύματα έρχονται αφού ο πρώην κουνιάδος της Shakira διαβεβαίωσε ότι γνωρίζει την αλήθεια για τον χωρισμό. Ο Ρομπέρτο ​​Γκαρσία, ο πρώην σύντροφος μιας από τις αδερφές της, είπε στο ισπανικό μέσο ενημέρωσης EsDiario ότι τα προβλήματα μεταξύ της τραγουδίστριας και του ποδοσφαιριστή ξεκίνησαν για χρήματα.

Ο Γκαρσία ισχυρίστηκε ότι ο Πικέ ζήτησε από τη μητέρα των παιδιών του ένα δάνειο για να μπορέσει να το επενδύσει σε άλλες επιχειρήσεις. Ωστόσο, η τραγουδίστρια αρνήθηκε να δανείσει τα μετρητά επειδή οι γονείς της της πρότειναν να μην το κάνει.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ