Νυχτοπρπατήματα για την παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου, Χριστιάνα Αριστοτέλους και την παρά της εκπομπής “Με αγάπη Χριστιάνα”, οι οποίοι γιόρτασαν το τέλος της σεζόν με μια έξοδο στα μπουζούκια.

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν επισκέφτηκαν τη φίλη και συνεργάτιδά τους, Σοφία Πρωίμου, η οποία εμφανίζεται στο γνωστό νυχτερινό μαγαζί της πρωτεύουσας, “Βαρελάδικα”. Στην παρέα ήταν ο Χάρης Παπαθεοχάρους, Δημήτρης Δερματάς, Τάσος Ευαγγέλου, Κώστας Καρνάκης, Μάριος Νικηφόρου, ενώ στο πλευρό τους ο φίλος της εκπομπής, Χοβίκ και η ενδυματολόγος Χαρά Ανάπα, η μοντέρ της εκπομπής Κυρική Αδάμου, η Βαρβάρα Ζαχαρίου, η Διευθύντρια Πωλήσεων του καναλιού, Σπυρούλλα Σπύρου και ο Διευθυντής Σκηνοθεσίας, Γιώργος Νταούλης.

Στο χώρο σε διαφορετικές παρέες και παλιοί συνάδελφοι της παρουσιάστριας από το Mega, με τους οποίους ήρθαν κοντά και διασκέδασαν, αποδεικνύοντας ότι η φιλία τους και οι καλές διαπροσωπικές σχέσεις αντέχουν στο χρόνο και ας είναι σε διαφορετικά επαγγελαμτικά μονοπάτια.

Λουλοδοπόλεμος, χοροί και φυσικά γλέντι στην πίστα από την παρουσιάστρια, η οποία ακομπλεξάριστη διασκέδασε με την παρέα της και χόρευε.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τα νυχτοπερπατήματα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ