Συνέντευξη στο περιοδικό TV Mania παραχώρησε η Άντρη Καραντώνη.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την οικογένεια, την καριέρα, την προσωπική ζωή, για τα παιδικά της χρόνια, αλλά και για τον αδερφό της με αυτισμό.

Η ίδια συγκίνησε με το πως μίλησε για τους γονείς της, η οποία όπως ανέφερε, πάλευαν να μεγαλώσουν ένα παιδί σε μια κοινωνία που δεν το αποδεχόταν, στέλνοντας τα δικά της μηνύματα.

Διαβάστε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Δηλαδή, δεν υπάρχουν στιγμές που πέφτεις και κλείνεσαι στον εαυτό σου;
Θεωρώ ότι βρήκα τον τρόπο ν’ ανεβαίνω. Από μικρή έμαθα πολύ καλά τι σημαίνει να υπάρχει το πρόβλημα μέσα στο ίδιο σου το σπίτι. Ξέρω να ξεχωρίζω τη σοβαρότητα ή όχι μιας κατάστασης. Εξάλλου, όταν είσαι μητέρα δεν έχεις το δικαίωμα να πέσεις ψυχολογικά ή τουλάχιστον για αρκετό καιρό. Οφείλεις και πρέπει να σταθείς στα πόδια σου, για τα παιδιά σου.

Σε ποιο πρόβλημα αναφέρεσαι; 

Είναι γνωστό ότι ο αδελφός μου, Κωνσταντίνος, από μικρός είχε διαγνωστεί με αυτισμό. Οπότε, αντιλαμβάνεσαι, μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια όπου τα προβλήματα υγείας ήταν τόσο μεγάλα, το να μην αγοράσω την κούκλα που ήθελα, δεν ήταν τόσο σημαντικό μπροστά σε αυτό που αντιμετώπιζε ο αδελφός μου. Κι αυτή η κατάσταση με ωρίμασε πάρα πολύ. Στερήθηκα μεν κάποια πράγματα από την παιδική μου ηλικία, αλλά ήταν ευλογία όλο αυτό που έζησα και ζω μέχρι σήμερα.

Στερήθηκες και τους γονείς σου;
Οι γονείς μου ήταν πάντα εκεί για όλους μας. Προσπαθούσαν μη στερήσουν τίποτα κι από κανένα μας. Δεν έχω κανένα παράπονο από αυτούς, παρά μόνο ευγνωμοσύνη.

Παρόλα αυτά, έζησες όμορφα παιδικά χρόνια;
Δεν μπορώ να πω ότι ήταν όλα ρόδινα, αλλά η ιδιαιτερότητα του α αδελφού μου με βοήθησε να δω τη ζωή με άλλο μάτι. Ωρίμασα απότομα.

Τι σου έλειψε περισσότερο;
Όλες εκείνες οι ανέμελες στιγμές που ζει ένα παιδί. Αυτό, μόνο! Ήταν πολύ δύσκολο να βλέπεις τους γονείς σου να παλεύουν και να προσπαθούν να αναθρέψουν ένα παιδί σε μια κοινωνία που δεν το αποδεχόταν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ