Σκηνικό πολέμου επικρατεί ανάμεσα σε Γάζα και Τελ Αβίβ εδώ και λίγη ώρα.

Δεκάδες ρουκέτες κι εκρήξεις διαδέχονται η μία την άλλη, με την κλιμάκωση της έντασης ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστίνιους να έχει λάβει ήδη τρομακτικές διαστάσεις.

Λόγω της «βροχής» ρουκετών από τη Λωρίδα της Γάζας διακόπηκαν όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ ενώ ενεργοποιήθηκε ασπίδα προστασίας πάνω από το Τελ Αβίβ.

Το αεροδρόμιο έχει κλείσει και οι τουρίστες έχουν μπει σε καταφύγια. Ανάμεσά τους και η ομάδα του γνωστού καλλιτέχνη Νίκου Βέρτη, ο οποίος κατέφθασε το απόγευμα στην χώρα για την πραγματοποίηση συναυλιών.

Εν μέσω σφοδρής σύγκρουσης, το επιτελείο του καλλιτέχνη, ανάμεσά τους και Κύπριοι φυλάχθηκαν σε καταφύγιο μέχρι να μπορέσουν να φύγουν ασφαλείς από το αεροδρόμιο.

Δείτε φωτογραφίες του Νίκου Βέρτη και της Κύπριας τραγουδίστριας Έλενας Παπαναγιώτου λίγο πριν φθάσουν στο Ισραήλ.

Λίγη ώρα μετά την άφιξη τους ένας από τους μουσικούς του καλλιτέχνη περιέγραψε με συγκλονιστικό τρόπο τις πρωτόγνωρες στιγμές που έζησαν μέσα από ένα μικρό βιντεάκι.

“Είμαστε ακόμα ζωναντοί! Όλα όσα ζήσαμε στο Αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ! Είμαστε όλοι καλά!”

Το Alphanews.live μίλησε με ανθρώπους από την ομάδα του καλλιτέχνη, οι οποίοι μας μετέφεραν την ανησυχία τους αλλά και ότι βρέθηκαν εκτάκτως σε καταφύγιο, λίγο μετά την άφιξή τους. Χαρακτηριστικά μας ανέφεραν:

“Ακόμα ζούμε αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία. Μας είχαν βάλει σε καταφύγιο. Είμαστε στο αεροδρόμιο. Περιμένουμε να δούμε αν θα μας πάνε σε ξενοδοχείο ή όχι”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ