Την δική του άποψη για την νέα σύνθεση της κριτικής επιτροπής του GNTM έδωσε ο γνωστός σχεδιαστής ρούχων, Νίκος Αποστολόπουλος. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», σχολίασε για τον νέο κύκλο του GNTM αλλά και το My Style Rocks.

Μεταξύ άλλων, όταν άκουσε για τα ποια ονόματα θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή είπε ”Δεν τους ξέρω, ακριβώς, ποιοι είναι αυτοί; Τον Σοφρωνίου ξέρω. Η επιτροπή αυτή θα μπορούσε να κάνει το GNTM τον νέο Τιτανικό.Είναι όλο μια κατσαρόλα που τη μαγειρεύει η Βίκυ. ”

Όταν έφτασε και στην Βίκυ Καγιά, εκεί ο σχεδιαστής απασφάλισε και δήλωσε χαρακτηριστικά ”ους έχει όλους κάτω από τα πόδια της. Δυστυχώς η Βίκυ δεν ήταν έτσι. Έγινε κάτι ανάμεσα σε Κρουέλα και Τασώ Καββαδία. Αποφασίζει και διατάζει. Είναι θέμα παιδείας. Έχει μια υπέρμετρη συμπεριφορά, αλαζονική για μένα.”

Ασχολίαστο δεν άφησε ούτε τον Γιώργο Καράβα, για τον οποίο αναρωτήθηκε για ποιο λόγο είναι κριτής και τι καριέρα έχει κάνει. Σε ότι έχει να κάνει με το My Style Rocks δηλώνει πως σίγουρα θέλει να δει παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μου κάθεται στον λαιμό» είπε.

Δείτε τις καυστικές δηλώσεις του:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ