Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σάββας Πούμπουρας στο περιοδικό Down Town και τη δημοσιογράφο Βένια Καραγιάννη. Μέσα σε όλα, ο παρουσιαστής αναφέρεται στην επερχόμενη τηλεοπτική συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη στο MEGA και τον τρόπο με τον οποίο δέχθηκε τη σχετική πρόταση.

Πίστευες ποτέ ότι θα έκανες τηλεόραση;

Θυμάμαι μια συζήτηση που είχα με τη μάνα μου στο μπαλκόνι, τότε δούλευα βράδυ ακόμα, δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω και μου λέει: «Θα βρεις καμιά σοβαρή δουλειά επιτέλους;». Θέλοντας να αποφύγω περαιτέρω συζήτηση, της απάντησα: «Κάποια στιγμή θα με δεις στην τηλεόραση και θα κάνω τον κόσμο να γελάει.». Μια πρόταση που την είπα και δεν την ξανασκέφτηκα. Εντυπώθηκε, όμως, στο μυαλό μου και όλα όσα έζησα με οδήγησαν προς τα εκεί.

Πώς έγινε η πρόταση για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη; Είχες ποτέ σκεφτεί ότι θα δουλεύατε μαζί;

Όχι. Αλλά όταν είχα πάει καλεσμένος στην εκπομπή της πριν από δυο – τρία χρόνια, υπήρξε ωραία χημεία. Συζητούσαμε on και off camera με πολύ ενδιαφέρον. Με πήρε λοιπόν η ίδια τηλέφωνο, μου είπε «Σάββα, η Ελένη είμαι» και κόλλησα, δεν την κατάλαβα. Ομολογώ πως χάρηκα πολύ με αυτή την πρόταση. Είναι ένας ευγενέστατος άνθρωπος με εκπληκτικό μαγνητισμό. Ξέρει να κερδίζει τους ανθρώπους. Να σκεφτείς, είχα πει ότι δεν θα ξαναγυρίσω σε πρωινή ή μεσημεριανή εκπομπή, όμως είναι ένα νέο challenge και θέλω να το δοκιμάσω.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ