Ο Σάββας Πούμπουρας είχε κοινοποιήσει ένα βίντεο στο account του στο instagram στις 17 Απριλίου, στο πλαίσιο «Ημέρες Καριέρας» που εκείνος κάνει. Ωστόσο, το εν λόγω βίντεο προκάλεσε αντιδράσεις καθώς παρερμηνεύτηκε η έννοια της αμισθί εργασίας στην οποία αναφέρθηκε.

΄Ετσι, λοιπόν, ο παρουσιαστής έσπευσε να ξεκαθαρίσει τη θέση του και να αποσαφηνίσει ακριβώς τι συμβαίνει και να δώσει τέλος στα όσα «προκάλεσε».

Ο Σάββας Πούμπουρας ξεκαθάρισε

«Θέλω να διευκρινίσω κάποια πράγματα, τα οποία δεν επικοινώνησα σωστά και θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από αυτούς τους οποίους άθελά μου έθιξα. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτό στις προθέσεις μου. Θεωρώ ότι ο καθένας μπορεί να κρίνει τον εαυτό του και την αξία του μόνος του και να εργαστεί σε εταιρείες οι οποίες τον σέβονται και είναι σύμφωνες με τα δικά του κριτήρια. Αυτό θέλω να κρατήσετε από αυτή τη συζήτηση. Αν δείτε όλο το βίντεο θα καταλάβετε πως αναφέρομαι σε παιδιά που μόλις τελειώνουν το σχολείο, σε νέους 18 ετών, οι οποίοι χρειάζονται την εμπειρία για τη μετέπειτα επαγγελματική τους εξέλιξη. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα ήθελα αυτό να συσχετιστεί ή να γενικευτεί με εργασία χωρίς πληρωμή. Θέλω να σας πω ότι κατέβασα το βίντεο επειδή δεν εξυπηρετούσε τον σκοπό για τον οποίο έγινε. Όμως, θα το επαναφέρω και θα το δείτε αυτούσιο και όχι αποσπασματικά όπως σας παρουσιάστηκε για να έχετε όλη την εικόνα της πρόθεσής μου, τώρα που έχετε και τη δική μου απάντηση στα σχόλια που έχω δεχθεί».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ