Σε τεστ DNA υποβλήθηκε ο Μαθιός και ο Νικηφόρος καθώς ο δεύτερος θέλησε να επιβεβαιώσει ποιος είναι ο βιολογικός του πατέρας, στην αγαπημένη σειρά του Alpha «Σασμός». Ο Γιώργος Αμουντζάς που υποδύεται τον τηλεοπτικό Νικηφόρο στη σειρά «Σασμός» έδωσε ένα spoiler για το αποτέλεσμα του τεστ DNA. Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, χθες, Πέμπτη 12 Μαΐου, αποκάλυψε ότι το τεστ DNA θα το διαβάσει μόνο ένας ήρωας της σειράς. Ξεκαθάρισε δε, ότι δεν πρόκειται για τον Νικηφόρο.

Σασμός: Ποιος θα διαβάσει το φάκελο με το αποτέλεσμα του τεστ DNA;

«Από όλους τους χαρακτήρες της σειράς, αυτόν το φάκελο με το αποτέλεσμα θα τον διαβάσει μόνο ένας άνθρωπος. Αν ήταν ο Νικηφόρος δεν θα ήταν σημαντικό να το αναφέρω καν. Το λογικό θα ήταν να το διαβάσει ο Νικηφόρος», είπε ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Αυτός που θα διαβάσει τον φάκελο, θα χρησιμοποιήσει την πληροφορία, έτσι ώστε μελλοντικά να κινήσει τα νήματα και να οδηγήσει την οικογένεια σε σωστές αποφάσεις και σε έναν κοινό δρόμο. Και πρέπει να έρθει και ο τίτλος της σειράς. Δεν θα πει ούτε ψέματα, ούτε αλήθεια. Είναι απλά ότι θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ