Την εισαγωγή του στο νοσοκομείο ανακοίνωσε ο Σπύρος Πετρουλάκης, συγγραφέας του βιβλίου του ”Σασμού”.

Με μια φωτογραφία του στο Instagram μοιράστηκε με τον κόσμο που τον ακολουθεί την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του και επεσήμανε πως το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει είναι αρκετά σοβαρό. 

«Κοπελάκια μου καλά. Πήρα χιλιάδες ευχές και τεράστια θετική ενέργεια από τις ανοιχτές καρδιές σας. Δυστυχώς το προβληματάκι με την υγεία μου αποδείχτηκε αρκετά δύσκολο, επώδυνο και επικίνδυνο. Ωστόσο όλη η υπέροχη ομάδα της Cosmoclinic υπερέβαλε εαυτόν για να με βοηθήσει να ξεπεράσω τον άμεσο κίνδυνο. Παραμένω σε νοσηλεία έχοντας στο πλάι μου αυτούς τους υπέροχους επιστήμονες και το προσωπικό της κλινικής, το Μεμάκι και την οικογένειά μου, μα φυσικά τη σκέψη και την τεράστια αγάπη που παίρνω καθημερινά από εσάς. Είμαι ευγνώμων για τις προσευχές και για τη θέση που κατέχω στις καρδιές σας. Ευχαριστώ λόγω τιμής».

Δείτε τη δημοσίευσή του:

Ο Σπύρος Πετρουλάκης είχε ανακοινώσει με δημοσίευσή του στο Facebook το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Ο συγγραφέας του βιβλίου «Σασμός», όπως είχε κάνει γνωστό μέσω μιας ανάρτησής του αναγκάστηκε να διακόψει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα, για την παρουσίαση του βιβλίου του και της τηλεοπτικής μεταφοράς του έργου του.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Αγαπημένοι μου φίλοι. Ένα πρόβλημα υγείας δυστυχώς θα με κρατήσει μακριά από τις υποχρεώσεις μου. Έτσι δεν θα παρευρεθώ στα εγκαίνια του βιβλιοπωλείου του καλού φίλου και συγγραφέα Γιώργου Δάμτσιου στη Νάουσα. Επίσης δεν θα μπορέσω να είμαι στην παρουσίαση του ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ στην όμορφη εκδήλωση που είχαν ετοιμάσει ο Δήμος Δελφών και το σωματείο “Φίλοι της Κίρρας” αλλά ούτε και στο Ζάππειο στην αγαπημένη έκθεση βιβλίου. Πάντως σας υπόσχομαι ότι θα επανέλθω γερός και δυνατός όσο πιο σύντομα γίνεται. Αγαπώ σας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ