Ο Γιώργος Γεροντιδάκης από τις «Άγριες Μέλισσες» βρέθηκε στον… «Σασμό»! Ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν καλεσμένος χθες, Κυριακή 3 Οκτωβρίου στο Καλύτερα δεν Γίνεται και μίλησε στην Ναταλία Γερμανού για τον ρόλο του «Λευτέρη Ορφανού», που θα υποδύεται στην επιτυχημένη σειρά του Alpha.

«Ο Λευτέρης, σκάει σα βόμβα στα θεμέλια του Σασμού!» υπογραμμίζει, εξηγώντας τι ήταν αυτό που τον γοήτευσε ώστε να πει το «ναι». «Ο Λευτέρης προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στο ψέμα και την αλήθεια. Ψεύδεται ο ίδιος, τα λόγια που θέλει να πει, στην πραγματικότητα δεν ξέρεις αν τα λέει επειδή τα πιστεύει ή για ποιο λόγο τα λέει. Σαφώς είναι ένας άνθρωπος που ελίσσεται στις καταστάσεις και λόγω της δουλειάς του αλλά παράλληλα είναι και ένας άνθρωπος ο οποίος είναι εγκλωβισμένος ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα. Ακολουθεί πιστά το σχέδιό του και το λόγο για τον οποίο βρίσκεται εκεί που βρίσκεται» σύμφωνα με τον Γιώργο Γεροντιδάκη.

Είναι καλός ή κακός ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί; «Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί ήρωες, υπάρχουν τα κίνητρα» απαντά. «Ο Λευτέρης μπαίνει με ένα κίνητρο, ακολουθεί πιστά το σχέδιό του, αλλά ξέρουμε ότι το ένα ψέμα φέρνει το άλλο και το πώς μπλέκεται, εν τέλει, μέσα σε αυτό. Η εξέλιξη του ήρωα μου αρέσει πολύ. Έχει πολύ υλικό. Δεν ξέρει κανείς ποιος είναι. Θα προσπαθήσει και ο ίδιος να κάνει σασμό με τον εαυτό του» τονίζει.

Δείτε τι αποκάλυψε στο πιο κάτω βίντεο:

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, αποκάλυψε «Είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να κοιτάει τον άλλο στα μάτια και να αντλεί αγάπη, όταν αυτό επιτυγχάνεται αυτό με ηρεμεί για να έχω στοχοπροσήλωση στη δουλειά μου και να εξελιχθούμε μέσα από τη σχέση. Σημασία έχει πώς συνεργάζεται με τον άλλο γιατί είναι μία “συνεργασία” που θα σε πάει μπροστά. Εγώ είμαι τυχερός γιατί έχω βρει αυτή “συνεργασία”».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ