Σασμός: Η επική ανάρτηση του Δημήτρη Λάλου για τον φονιά του Στεφανή

Τί δήλωσε;

Η δολοφονία ενός από τους βασικούς χαρακτήρες στη σειρά «Σασμός», έχει φέρει τα πάνω-κάτω αναφορικά με την εξέλιξη της ιστορίας. Ο λόγος φυσικά για τον Στεφανή, που υποδύθηκε ο Τάσος Νούσιας.

Ο Στεφανής έπεσε νεκρός χωρίς ποτέ οι τηλεθεατές να δουν τον δολοφόνο, κάτι που έφερε τα πάνω κάτω και έκανε το Twitter να ψάχνει μανιωδώς τον δράστη.

Μόνο ο Μανώλης είδε τονκαι ακόμη δεν έχει πει τίποτα. Και ενώ οι περισσότεροι χρήστες θεωρούν πως ο Μαθιός είναι τελικά ο φονιάς του Στεφανή, ο Δημητρης Λάλος που τον υποδύεται, θέλησε να σχολιάσει το θέμα με χιούμορ.

Πιο συγκεκριμένα ο Δημητρης Λάλος ανέβασε στα instastories μια φωτογραφία από τη σειρά «Σιωπηλός Δρόμος» που υποδύθηκε τον ντεντέκτιβ Νάσο Οικονομίδη. Ο ίδιος σχολιάζοντας με χιούμορ τον χαμό που έχει δημιουργηθεί με τη δολοφονία και τον φονιά του Στεφανή, έγραψε με χιούμορ: «Μόνο ο Νάσος Οικονομίδης μπορεί να βρει τον δολοφόνο».

Σασμός – Τι θα δούμε σήμερα;

Με το Μαθιό σα στήριγμα, ο Νικηφόρος έχει να αντιμετωπίσει μέσα στο πένθος του την προσπάθεια του Πέτρου να τον προσεγγίσει και να του πει ότι δεν είναι αυτός που σκότωσε τον πατέρα του. Η  συμπεριφορά του Κώστα γίνεται κάθε μέρα και πιο ύποπτη, όμως, η σιωπή του Μανόλη και τα λιγοστά στοιχεία της αστυνομίας για τον πραγματικό ένοχο, περιπλέκουν κι άλλο την κατάσταση. Ταυτόχρονα το χωριό αρχίζει και στρέφεται εναντίον του Πέτρου και η οικογένεια Βρουλάκη δέχεται επίθεση τη νύχτα από αγνώστους, οι οποίοι πυροβολούν αδιακρίτως.