Ο Σάσμός σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης και κρατάει την πρωτιά στον έντονο ανταγωνισμό που έχει ξεκινήσει με την έναρξη του δεύτερου μισού της σεζόν. Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι καταιγιστικές, ανατρεπτικές και δραματικές.

Σασμός: Η ψευδομαρτυρία φέρνει την τραγωδία

Από τη στιγμή που ψευδομαρτύρησε στην κατάθεσή της στην αστυνομία, ότι ο Πέτρος Βρουλάκης είναι ο φονιάς του Στεφανή Σταματάκη και ο αστυνομικός διευθυντής Φραγκιαδάκης επιβεβαίωσε ότι το άλλοθι του είναι ψεύτικο, η Θοδώρα είναι η ηθική αυτουργός για όσα θα ακολουθήσουν. Και όλα αυτά, για να εκδικηθεί τον Πέτρο, αυτόν που τόλμησε να αρνηθεί τον έρωτά της.

Ο Αστέρης μόλις μαθαίνει ότι η Αργυρώ έδωσε ψεύτικο άλλοθι στον Πέτρο, εξοργίζεται, ξεσπά επάνω της, οπλίζεται και ψάχνει τον Πέτρο για να εξηγηθεί μαζί του. Η συνάντησή τους είναι ηλεκτρισμένη, το μίσος που χωρίζει τις δύο οικογένειες είναι μεγάλο. Ο Αστέρης εκτός ορίων ορμά στον Πέτρο. Εκείνος τρομοκρατημένος, προσπαθεί να αμυνθεί, τραβάει το πιστόλι του και πυροβολεί στον αέρα. Ο Αστέρης πυροβολεί κι αυτός στον αέρα, μόνο που η δική τους σφαίρα εξοστρακίζεται και χτυπάει τον Πέτρο στην καρδιά. Ο θάνατος είναι ακαριαίος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΔΩ

Ο Σασμός δίνει τη θέση του στην εκδίκηση

Θρήνος, μίσος και θυμός δεν έχουν τελειωμό στο σπίτι των Βρουλάκηδων. Το αίμα ξεπλένεται μόνο με αίμα. Την ώρα που η μάνα γη δέχεται το άψυχο σώμα του Πέτρου, ο Αστέρης παραδίδεται στην αστυνομία. Το νέο πέφτει σαν βόμβα στο ζωριό.

Η Αργυρώ δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη Σεμίνα που την αναστατώνει. Οι δυο γυναίκες συναντιούνται και η Αργυρώ μαθαίνει την αλήθεια για το πως έγινε το φονικό.

Σασμός: η Αργυρώ πνίγεται στο αίμα

Η Αργυρώ δεν αντέχει τον πόνο, η ζωή της είναι άδεια. Απομονωμένη στο δωμάτιό της θρηνεί για τον χαμό του αδελφού της. Νιώθει ότι εκείνη ευθύνεται για το κακό που χτύπησε την οικογένειά της.

Η χαροκαμένη μάνα Μαρίνα νιώθει στην ψυχή της κακό προαίσθημα, βλέποντας την κόρη της σε αυτή την κατάσταση. Λίγο αργότερα βρίσκει την κόρη της στο δωμάτιό της μέσα σε ένα λουτρό αίματος, καθώς έχει κόψει τις φλέβες της. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο και η ζωή της κρέμεται πλέον από μία κλωστή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ