Η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε στον αέρα της εκπομπής “Open Weekend” και έκανε δηλώσεις για το πολύκροτο “σκάσε” που άκουσε από τον Σταμάτη Φασουλή στο χθεσινό live του J2US.

Στην ερώτηση για το αν παρεξηγήθηκε από τη δήλωση αυτή του Σταμάτη Φασουλή, η Σάσα Σταμάτη απάντησε με χαλαρή διάθεση: “Όχι πλέον δεν παρεξηγώ τίποτα και κανέναν. Εντάξει ρε παιδιά, του βγήκε και το είπε ο άνθρωπος, δεν με έβρισε. Δεν νομίζω ότι είναι βαρύ αυτό, πραγματικά πιστεύω ότι συμβαίνουν πιο βαριά πράγματα από αυτό.”

Υπενθυμίζουμε ότι στο χθεσινό live ο Σταμάτης Φασουλής, κατά την κριτική του απάντησε στο σχόλιο της Σάσας Σταμάτη ότι έιναι πάντα “ξινισμένος” απέναντί της. Εξήγησε χαρακτηριστικά “γιατί είσαι υπέροχη είσαι πανέμορφη, είσαι μια κούκλα, είσαι από τις ωραιότερες γυναίκες και το σπαταλάς στις διάφορες εξυπνάδες που λες. Έπειτα συμπλήρωσε: “Πρώτη φορά τραγούδησες, μη θες να πεις και εξυπνάδες”.

Η Σάσα Σταμάτη διευκρίνισε ότι λέει τη γνώμη της και όχι εξυπνάδες με αποτέλεσμα να δεχτεί την απάντηση “ε σκάσε λίγο” από τον κριτή. Εκείνη απάντησε με απόλυτη ψυχραιμία, ότι αν έλεγε το σκάσε η ίδια θα είχε δεχτεί λιθοβολισμό δημόσια.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις της στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ