Σάρωσε ο Alpha Κύπρου, στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen και στις… καρδιές των τηλεθεατών! Η πορεία του καναλιού καθήλωσε την τηλεοπτική χρονιά και σημείωσε μια εντυπωσιακή ανοδική πορεία για το τηλεοπτικό πρόγραμμα με πρωτιές σε όλα τα κοινά και με αξιοσημείωτα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Αναλυτικά, τα μηχανάκια έπαθαν Alpha – Alpha πανικό κατά την διάρκεια της χρονιάς και έδειχναν στην πρώτη θέση μόνο τον Alpha Κύπρου. Το σύνολο του πληθυσμού προτίμησε Alpha με αποτέλεσμα να είναι πρώτος με 15.1% για όλο το 2022, αφήνοντας το δεύτερο κανάλι πίσω με ποσοστό 12,9%, δείχνοντας την άνετη πρωτιά του και την διαχρονική επιλογή του κόσμου. Υψηλά νούμερα τηλεθέασης και στο νεανικό κοινό αλλά και στο γυναικείο σκαρφαλώνοντας στο 15.4%

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε για όλο το χρόνο και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ALPHA NEWS με την Αιμιλία Κενεβέζου και τους Δήμητρα Μακρυγιάννη, Γιάννης Ξενοφώντος τα Σαββατοκύριακα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA ήταν πρώτο σε Σύνολο Πληθυσμού με ποσοστό 15,6% για όλη τη χρονιά με τον κόσμο να επιλέγει εγκυρότητα, αμεσότητα και φυσικά τη νέα τεχνολογική θέαση των ειδήσεων με τα υπερσύγχρονα γραφικά του.

Στην prime time ζώνη τα νούμερα τηλεθέασης για το κανάλι του Alpha Κύπρου είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά, κόβοντας την ανάσα και φθάνοντας το 17.3% στο σύνολο πληθυσμού, το 17.2% στα γυναικεία κοινά και στο 15.1% στα νεανικά κοινά για το prime time πρόγραμμα του καναλιού.

Η επιτυχία της prime time ζώνης και της μυθοπλασίας διαφαίνεται και στα κορυφαία προγράμματα που σκαρφάλωναν στην κορυφή κάθε μήνα. «Σασμός», “Γη της Ελιάς”, “Λούης Night Show” ήταν τρία από τα αγαπημένα προγράμματα που είχαν φανατικούς τηλεθεατές και έδιναν στον Alpha Κύπρου απόλυτη κυριαρχία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ