Δεν τον κουνάει κανείς από την κορυφή τον Alpha Κύπρου, από ότι φαίνεται και από τους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen.

Το νέο έτος «μπήκε με το δεξί» για το κανάλι αφού το σύνολο του πληθυσμού της Κύπρου επέλεξε το… AlphaAlpha πρόγραμμά του.

Μυθοπλασία, Ψυχαγωγία, Ενημέρωση είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας, το οποίο εμπιστεύτηκε το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού εδραιώνοντας το κανάλι και για τον μήνα Ιανουάριο, στην κορυφή.

Με τις σειρές μυθοπλασίας,την πλοκή, την δράση, το καστ αλλά και τις επιτυχημένες κυπριακές και ελληνικές παραγωγές καθώς και με έγκυρη ενημέρωση αλλά και ψυχαγωγικά προγράμματα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον, ο Alpha φαίνεται ότι θα κερδίσει το “στοίχημα” και για το 2022, και θα κάνει τον τηλεθεατή να μείνει κολλημένο στους δέκτες του.

Στις επίσημες μετρήσεις τηλεθέασης ο Alpha, είναι στην κορυφή στο γενικό σύνολο με μεγάλη διαφορά. Τόσο, στο σύνολο της ημέρας, όσο και στην prime time ζώνη (ανοίγοντας την ψαλίδα της διαφοράς με τον δεύτερο τηλεοπτικό σταθμό σε 4 ποσοστιαίες μονάδες), ο Alpha κερδίζει με άνεση την πρωτιά.

Δείτε τον ενδεικτικό πίνακα με τις αναλύσεις

 

 

Οι σειρές του Alpha γίνονται… “talk of the town”, η ψυχαχωγία φέρνει γέλιο και διασκέδαση στον τηλεθεατή ενώ η ενημέρωση κερδίζει το στοίχημα της εγκυρότητας, με τα νούμερα τηλεθέασης να μιλούν από μόνα τους.

Ο Alpha βγήκε πρώτος από το κατώφλι του 2021 και από ότι φαίνεται το 2022 θα του χαρίσει πολλές πρωτιές και σίγουρα μια χρονιά Alpha – Alpha.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ