Και αυτή την Παραμονή Πρωτοχρονιάς οι τηλεθεατές επέλεξαν ALPHA! Στις 21.00 άρχισαν τα εορταστικά Προγράμματα του ALPHA με το ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW να μπαίνει δυνατά με ποσοστά μέχρι και 29,1%, ενώ την σκυτάλη στις 22:30 πήρε η εκπομπή «Πρωτοχρονιά στο Σπίτι μας» με την αγαπημένη Χριστιάνα Αριστοτέλους. Στις 12 τα μεσάνυχτα οι τηλεθεατές έκαναν τη μετάβαση τους στο 2022 βλέποντας ALPHA με τα κοντέρ της Nielsen να γράφουν 29,7%.

Πέρα από τα ποσοστά, οι τηλεθεατές επέλεξαν και φέτος τον ALPHA αφού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή και άκρως διασκεδαστική Παραμονή Πρωτοχρονιάς με show, αρκετό troll αλλά και εκπλήξεις!

Στις 21.00 ο Λούης Πατσαλίδης με ένα special επεισόδιο με καλεσμένη την Ελένη Φουρέϊρα και με τρελό troll αλλά και η Χριστιάνα Αριστοτέλους με την εκπομπή «Πρωτοχρονιά στο σπίτι μας» και καλεσμένοo τον Πέτρο Ιακωβίδη, κράτησαν με διαφορά το μεγαλύτερο μερίδιο τηλεθέασης καθ’όλη την διάρκεια της βραδιάς με τους περισσότερους τηλεθεατές ανά το παγκύπριο να κάνουν και φέτος…Πρωτοχρονιά στον ALPHA.

Συγκεκριμένα, οι περισσότεροι τηλεθεατές επέλεξαν να αλλάξουν τον χρόνο στον ALPHA με τα μηχανάκια της Nielsen να γράφουν στα τέταρτα 23:45 ποσοστό 26.2% και στις 24:00 (αλλαγή του χρόνου) 29,7% Δείτε τα επίσημα στοιχεία από τον πίνακα της AGB Nielsen

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ