Ο Σάκης Τανιμανίδης βιώνει τη απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της συζύγου του, Χριστίνας Μπόμπα, και των κορών του Αριάνας και Φιλίππας. Ο παρουσιαστής του ANT1 μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του και την επαγγελματική του ζωή, ενώ σήμερα αποφάσισε να μοιραστεί το πιο όμορφο βίντεο.

Ο tv host βιντεοσκόπισε τις μικρές του να τον φωνάζουν «μπαμπά» και η χαρά του μεγάλη. «“Μπαμπά”! Κι έτσι απλά, με μια μόνο λέξη, οι κόρες μου κατάφεραν να με κάνουν να φορέσω κι εγώ πάνα…», έγραψε στο βίντεό του.

Τανιμανίδης

Ο Σάκης Τανιμανίδης έπαιξε μαζί τους κι εκείνες του χάρισαν μια μοναδική στιγμή, ικανή να τον κάνει να χαμογελά δυνατά. Οι μικρές γιόρτασαν προσφατα τα γενέθλιά τους και οι φωτογραφίες από το πάρτι τους έγιναν viral, καθώς έδειχναν σαν μικρές πριγκίπισσες παραμυθιού. «Μου αρέσει όποτε έχω χρόνο, να τον ξοδεύω με τα μωρά. Η Αριάνα είναι η πιο φαγανή. Βλέπει το φαγητό που πλησιάζει και τρέμει από χαρά. Είναι ήσυχα μωρά γενικότερα αλλά ξυπνάνε μέσα στο βράδυ δύο φορές. Ξυπνάνε και τα δύο ταυτόχρονα, κοιμόμαστε και οι τέσσερις μαζί», είχε αναφέρει ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του.

Μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίδης είχε δηλώσει: «Όταν φεύγω από εκεί που είμαι και γυρνάω προς το σπίτι, τότε σκέφτομαι ότι πλησιάζω για να τα δω. Έχω ενθουσιασμό και δεν το περίμενα. Είμαι όχι απλά ερωτευμένος. Έχω ερωτευτεί μία φορά τη γυναίκα μου Χριστίνα, μία ερωτεύτηκα τις κόρες μου και μία τη Χριστίνα ως μαμά των παιδιών μου».

View this post on Instagram

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ