Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκονται στη Μύκονο εδώ και αρκετό διάστημα. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει στην παραλία, αλλά και σε εξόδους τους, ενώ μαζί τους φυσικά είναι η Αριάνα και η Φιλίππα.

Οι ενός έτους πια κορούλες του ζευγαριού φαίνεται να είναι ενθουσιασμένες από τις διακοπές τους. Άλλωστε, οι γονείς τους έχουν φορντίσει να δημιουργήσουν παιδικές κατασκευές για να τις ψυχαγωγούν, με εκείνες να χαίρονται το παιχνίδι.

Η Αριάνα και η Φιλίππα, λοιπόν, έγιναν πρωταγωνίστριες των stories της Χριστίνας Μπόμπα. Η μητέρα τους απαθανάτισε τις κόρες της να κοιτάζουν έξω από το παράθυρο, ενώ τα φορεματάκια τους τις έκαναν να μοιάζουν με μικρές πριγκίπισσες. «Αγνή αγάπη», σημείωσε η μητέρα τους.

χριστίνα μπόμπα

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα φροντίζουν ώστε οι μικρές να είναι χαρούμενες. Μάλιστα, στο πρώτο γενέθλιο πάρτι που τους διοργάνωσαν είχαν επιμεληθεί τα πάντα με τέτοιον τρόπο ώστε τα παιδιά τους να ευχαριστηθούν τη στιγμή.

«Δεν το πιστεύω ποσό γρήγορα πέρασε ο καιρός και είστε κοριτσάκια που περπατάτε και λέτε τις πρώτες σας λεξούλες! Ανυπομονώ να είμαι δίπλα σας σε όλα τα νέα σας βήματα! Είμαι πολύ τυχερή που είμαι η μαμά σας! Να είστε πάντα γερές και καλότυχες! Σας αγαπάμε όσο τίποτα», είχε γράψει η Χριστίνα Μπόμπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα γενέθλιά τους.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ