Ο Έλληνας pop star Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στο “Καλό Μεσημεράκι” και συνομίλησε με τον Νίκο Μουτσινά σε μια συνέντευξη με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η φιλοσοφία του για τη ζωή ξεδιπλώθηκε τηλεοπτικά.

Για αρχή ο δημοφιλής performer μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και την επαφή με τη φύση, η οποία όταν ήρθε στην Αθήνα από την Κέρκυρα του έλειψε πάρα πολύ.

«Μεγάλωσα στα χωράφια της Κέρκυρας. Όταν ήρθα στην Αθήνα μου έλειψε πολύ. Στην αρχή έμεινα στα Εξάρχεια και μετά στη Δάφνη και μετά κατέβηκα προς Γλυφάδα και Βάρκιζα, ενώ μετά βρήκα την υγειά μου στον Νέο Βουτζά όπου ζω από το 2000. Mου είχε λείψει να πατάω στο χώμα. Στην καραντίνα μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να δημιουργήσω κάτι και έτσι έκανα τα θερμοκήπια. Κάνουμε παραγωγή».

Ο Σάκης Ρουβάς για τα παιδιά του

Έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά με την Κάτια Ζυγούλη, τα οποία αποτελούν προτεραιότητά του, και ο ίδιος δήλωσε ότι θέλουν συνέχεια κι άλλες προσθήκες από ζώα στο σπίτι τους: «Κάθε φορά μου ζητάνε κάτι καινούργιο. Η Αριάδνη μου ζήτησε ένα κουνελάκι κι έχουμε βάλει στο πρόγραμμα κι ένα κατσικάκι. Δεν τη γλιτώνουμε τη φάρμα».

Σε άλλο σημείο, τόνισε πόσο του έλειψε η Live επαφή με το κοινό, και παρόλο που μέσα από την τεχνολογία μπόρεσε να τραγουδήσει, υπογράμμισε ότι δεν είναι το ίδιο πράγμα και ευχήθηκε να επανέλθει η κανονικότητα.

«Μου λείπουν οι αγκαλιές πάρα πολύ. Μου λείπει αυτή η επαφή με τους ανθρώπους. Ανταλλάσσεις ενέργειες όταν αγγίζεις τον άλλον. Εμείς οι ίδιοι απομονωνόμαστε από το περιβάλλον και το σύνολο και ταξιδεύουμε στα προβλήματα που φτιάχνει το μυαλό μας. Το πώς εμείς βλέπουμε τα πράγματα μας εγκλωβίζει στον κόσμο μας και μας αποξενώνει από τους γύρω μας. Μην ξεχνάμε ότι οι διπλανοί μας είναι καθρέφτης μας. Τα λάθη ή τα προβλήματα που βλέπεις στον άλλον είναι δικά σου», κάτι που επικοινώνησε έμμεσα μέσα από το καινούργιο του track “Πάρε με αγκαλιά“.

Η τηλεόραση και το καλοκαίρι

Ο Σάκης Ρουβάς αναφέρθηκε και στην τηλεόραση, λέγοντας ότι θα είναι στον νέο κύκλο του “The Voice”. Μάλιστα, τόνισε ότι σημασία έχουν οι συμμετέχοντες και οι coaches προσπαθούν να προσφέρουν με την εμπειρία τους ό, τι μπορούν περισσότερο στους ανερχόμενους καλλιτέχνες.

Όσον αφορά στο καλοκαίρι, δήλωσε ότι επιθυμεί να κάνει πολλά μπάνια και να συναντηθεί ξανά με τους φίλους του, παρουσιάζοντας τη δουλειά του που τόσο πολύ αγαπά, όμως ανέφερε ότι με τους παρούσες συνθήκες είναι λίγο δύσκολο λόγω των συνθηκών που συνήθως επικρατούν στις συναυλίες του, αφού το κοινό χορεύει.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ