Τις πρώτες του δηλώσεις παραχώρησε στους δημοσιογράφους ψυχαγωγικών εκπομπών ο Σάκης Κατσούλης μετά την ανακήρυξη του ως… νικητή του φετινού Survivor.

Ενθουσιασμένος για το ότι κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος και να κατακτήσει το έπαθλο και την αγάπη του κόσμου, ο ίδιος μοιράστηκε τις πρώτες σκέψεις και συναισθήματα για όλο αυτό που έζησε τους τελευταίους 6 μήνες.

Ερωτηθείς για το πως θα αξιοποιήσει το έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ, ο ίδιος δεν δίστασε να απαντήσει και να μας αποκαλύψει τι πρόκειται να τα κάνει. Ο Σάκης Κατσούλης, εκμυστηρεύτηκε πως πρόκειται να στηρίξει οικονομικά τις επιχειρήσεις του, οι οποίες πληγήκαν από την πανδημία, ενώ έχει σκοπό να κάνει και κάτι με τους συμπαίκτες του από το ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως ανάφερε:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι, ευχαριστούμε τον κόσμο που μας έχει δείξει αυτή την αγάπη. Ήμασταν στη ζούγκλα και ξαφνικά βγήκαμε στον πολιτισμό και εισπράττουμε όλη αυτή την αγάπη. Δεν υπάρχει πρόταση γάμου. Την κοπέλα τη λατρεύω, την αγαπάω, μετά το παιχνίδι θα συζητήσουμε το οτιδήποτε», είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

Τα χρήματα, επειδή υπάρχουν κάποιες επιχειρήσεις δικές μου που έχω και χρειάζονται βοήθεια λόγω του κορωνοϊού και πρέπει να τις στηρίξω. Το ένα κομμάτι είναι αυτό και το άλλο είναι ότι μαζί με τους υπόλοιπους survivors που είμαι σίγουρος ότι θα συμμετέχουν σε αυτό, θέλουμε να κάνουμε πράγματα γιατί βλέπουμε ότι υπάρχει αγάπη από τον κόσμο και μια δημοσιότητα που δεν ξέρουμε”

Δείτε το στιγμιότυπο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ