Κρίση φαίνεται να περνάει η σχέση του ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ με την Σακίρα, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα. Το ισπανικό El Periodico αναφέρει ότι ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα μένει τον τελευταίο καιρό μόνος του σε διαμέρισμα στο κέντρο της Βαρκελώνης ενώ αρκετοί ένοικοι του κτιρίου είδαν τον ποδοσφαιριστή να μπαινοβγαίνει ξανά στο σπίτι του την τελευταία εβδομάδα.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο Λάουρα Φα, ο Πικέ απάτησε την Κολομβιανή τραγουδίστρια με άλλη γυναίκα. Η δημοσιογράφος μιλώντας στο podcast του El Periódico, με τίτλο Mamarazzi, που παρουσιάζει με την Λορένα Βανγκέζ, είπε: «Τον έχει πιάσει η τραγουδίστρια με άλλη και πάνε να χωρίσουν». Μάλιστα στο ίδιο podcast, αναφέρθηκε ότι ο Ζεράρ Πικέ μαζί με τον συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα Ρίκι Πουτς συχνάζουν στα νυχτερινά κέντρα Bling Bling και Patrón μαζί με γυναίκες.

Άλλες πηγές υποστηρίζουν ότι δεν θα χωρίσουν αλλά περνάνε ένα διάστημα χωριστά για να σκεφτούν που πάει η σχέση τους.  Φήμες χωρισμού υπήρχαν και το 2021 που υποστήριζαν ότι η Σακίρα απάτησε τον Πικέ αλλά συνέχισαν να είναι μαζί.

Ο αρχηγός της Μπάρτσα και η Σακίρα είναι μαζί εδώ και έντεκα χρόνια και έχουν δύο παιδιά, ενώ δεν έχουν παντρευτεί. Ο Πικέ είναι σε σχέση με την Σακίρα από το 2010 και είχαν γνωριστεί στο περιθώριο του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Οι fans της πάντως συνδέουν το πρόσφατο τραγούδι που κυκλοφόρησε με τις συγκεκριμένες φήμες χωρισμού. Το τραγούδι που είναι σε συνεργασία με τον Rauw Alejandro, έχει τίτλο «Te Felicito» (Σε συγχαίρω). Οι στίχοι του τραγουδιού μιλάνε για απιστία, διπροσωπία και προδοσία εμπιστοσύνης. Ο χρόνος θα δείξει αν οι φήμες χωρισμού ευσταθούν και τελικά δούμε χωρισμένο το διάσημο ζευγάρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ