Η Σακίρα βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα λόγω του χωρισμού της με τον Πικέ. Το ζευγάρι χώρισε ύστερα από 11 χρόνια κοινής πορείας με τους δύο να βρίσκονται στα δικαστήρια για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Ωστόσο, δεν είναι η μόνη υπόθεση που απασχολεί την Κολομβιανή τραγουδίστρια, αφού πλέον βρίσκεται αντιμέτωπη με φυλάκιση 8 ετών, αν υιοθετηθεί η πρόταση του Ισπανού εισαγγελέα για την υπόθεση φοροδιαφυγής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας El Pais, ο εισαγγελέας ζήτησε την επιβολή ποινής φυλάκισης 8 ετών και προστίμου 23 εκατομμυρίων ευρώ στη Σακίρα για υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Τόσο το γραφείο του Ισπανού εισαγγελέα, όσο και οι εκπρόσωποι της Σακίρα δεν ήταν διαθέσιμοι για να σχολιάσουν την υπόθεση ωστόσο, η Σακίρα πριν λίγες ημέρες απέρριψε πρόταση για συμβιβασμό του εισαγγελικού γραφείου προκειμένου να κλείσει η υπόθεση στην οποία κατηγορείται για την μη πληρωμή φόρων από το 2012 μέχρι το 2014, χρονική περίοδο κατά την οποία η Σακίρα δήλωσε ότι δεν ζούσε στην Ισπανία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ