Η Σακίρα τις τελευταίες μέρες έχει βρεθεί στα φώτα της δημοσιότητας , καθώς οι φήμες την ήθελαν να χωρίζει με τον Πικέ, ενώ το Σάββατο (4/6) οι δυο τους αποφάσισαν να το επιβεβαιώσουν με μια λιτή ανακοίνωση.

«Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, που είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, ζητάμε σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», αναφέρεται στην κοινή τους δήλωση.

Τα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής χώρισαν εξαιτίας τρίτου προσώπου και συγκεκριμένα μιας 20χρονης.

Φήμες, όμως, ήθελαν την τραγουδίστρια να βρίσκεται στο νοσοκομείο με κρίση άγχους, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η ίδια έκανε μια ανάρτηση στα social media όπου ενημέρωνε τους followers της ότι η ίδια είναι καλά στην υγεία της και εξηγούσε ότι ο πατέρας της βρέθηκε στο νοσοκομείο.

«Παιδιά, παίρνω πολλά μηνύματα ανησυχίας πως με είδαν σε ασθενοφόρο στη Βαρκελώνη πρόσφατα» ανέφερε η 45χρονη περφόρμερ συνεχίζοντας.

«Απλώς θέλω να σας ενημερώσω πως οι φωτογραφίες αυτές είναι από το περασμένο Σαββατοκύριακό, όταν ο μπαμπάς μου δυστυχώς είχε μια άσχημη πτώση και τον συνόδευσα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου τώρα αναρρώνει» ενημέρωσε.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ