Η Σακίρα έστειλε στο κοινό της ένα μήνυμα για τη νέα χρονιά, κάνοντας τον απολογισμό του 2022.

Η Λατίνα σταρ δημοσίευσε ένα κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο έκανε τον δικό της απολογισμό για όσα συνέβησαν την χρονιά που πέρασε.

«Αν και οι πληγές μας παραμένουν ανοιχτές αυτή τη νέα χρονιά , ο χρόνος έχει τα χέρια ενός χειρουργού. Ακόμα κι αν κάποιος μας πρόδωσε, πρέπει να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε. Μπροστά στην περιφρόνηση, συνεχίστε να εκτιμάτε τον εαυτός σας», αναφέρει η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια της ανάρτησής της γράφει: «Γιατί υπάρχουν περισσότεροι καλοί άνθρωποι παρά απρεπείς. Περισσότεροι συμπονετικοί παρά νωθροί. Λιγότεροι φεύγουν και περισσότεροι μένουν δίπλα μας. Τα δάκρυά μας δεν είναι χαμένα, ποτίζουν το πένθος εκεί που θα γεννηθεί το μέλλον και μας κάνουν περισσότερο ανθρώπινους, ώστε ακόμα κι εν μέσω ενός “ραγίσματος” να συνεχίσουμε να αγαπάμε».

Δείτε την ανάρτηση:

Το μήνυμά της θα μπορούσε φυσικά, να έχει παραλήπτη και δεν είναι άλλος από τον πρώην σύζυγό της, Ζεράρ Πικέ. Μετά τις απιστίες του, που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και τη νέα του σχέση με τη Κλάρα Κία, η Σακίρα είναι ιδιαίτερα πληγωμένη από τον ποδοσφαιριστή.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό ύστερα από τη συμφωνία του ζευγαριού για την επιμέλεια των παιδιών, η Σακίρα θα βρίσκεται από εδώ και στο εξής μόνιμα στο Μαϊάμι με τα παιδιά τους. Η συμφωνία όριζε χαρακτηριστικά ότι, μετά τη μετακόμιση, ο Πικέ θα μπορεί να επισκέπτεται τα παιδιά του για 10 ημέρες το μήνα, όποτε εκείνος το επιθυμεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ