Τα ονόματα της Σακίρα και του Ζεράρ Πικέ πρωταγωνιστούν τις τελευταίες ημέρες στα ταμπλόιντ, μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους και την αποκάλυψη της σχέσης του ποδοσφαιριστή με την Κλάρα Τσία Μαρτί.

Ενώ το θέμα λοιπόν, φαίνεται να απασχολεί την κοινή γνώμη, νέες αποκαλύψεις για τη ζωή και των δύο έρχονται στη δημοσιότητα.

Ένας Ισπανός δημοσιογράφος, με το όνομα Τζόρντι Μάρντι αποκάλυψε στην εκπομπή America Noticias τον δεσμό που είχε η Σακίρα το 2010, πριν γνωρίσει τον Ζεράρ Πικέ.

Μάλιστα, δεν πρόκειται για κάποιον άγνωστο, αλλά για τον δημοφιλή τενίστα Ραφαέλ Ναδάλ. «Η Σακίρα είχε κάνει ένα βίντεοκλιπ με τον Αλεχάντρο Σανθ, όμως ποτέ δεν είχε κάποια σχέση μαζί του. Έμπλεξε με κάποιον εξίσου διάσημο ή και περισσότερο», δήλωσε.

Αν και αρχικά, δεν ήθελε να δώσει στη δημοσιότητα το όνομα του πρώην συντρόφου της τραγουδίστριας, αποκάλυψε μερικά στοιχεία που μαρτύρησαν την ταυτότητά του.

«Είναι ένα πρόσωπο παγκοσμίου φήμης και είναι κορυφαίος αθλητής. Δεν είναι ποδοσφαιριστής, είναι τενίστας», ανέφερε.

«Υπήρχε και ένα βίντεο που την έδειχνε με έναν αθλητή στην Ισπανία. Είναι ανάμεσα στους τρεις καλύτερους αθλητές στην ιστορία της χώρας. Το αφήνω εδώ, δεν μπορώ να αναφέρω ονόματα», είπε.

Τελικά, ο παρουσιαστής τον πίεσε αρκετά και έκανε μια βασική ερώτηση που ήταν και η καθοριστική για να αποκαλυφθεί το ποιος ήταν ο μυστηριώδης άνδρας, για τον οποίο μιλούσε.

«Το εν λόγω πρόσωπο έχει κερδίσει τα περισσότερα Grand Slam στην ιστορία;», τον ρώτησε, με τον δημοσιογράφο να καταλήγει να συμφωνεί, χωρίς πια να μπορεί να κρύψει το όνομα του Ραφαέλ Ναδάλ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ