Στην κάμερα της εκπομπής “OPEN WEEKEND” με την Ελένη Τσολάκη μίλησε το πρωί του Σαββάτου η Ρούλα Βροχοπούλου. Η πρώην παίκτρια ριάλιτι που είχε απασχολήσει τα μέσα με την προσωπική της ζωή σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης λύγισε στην κάμερα μιλώντας για την απομάκρυνση του παιδιού της. Η Ρούλα Βροχοπούλου δεν δίστασε να μιλήσει για τις λάθος επιλογές της του παρελθόντος της, για την σχέση της με τον γιο της αλλά και σε πιο ριάλιτι έκανε δήλωση για να πάει.

Αναφερόμενη στα ριάλιτι σχολίασε αρνητικά το Big Brother ενώ αποκάλυψε πως είχε κάνει αίτηση για να μπει στο Survivor χωρίς ωστόσο να λάβει απάντηση, με την ίδια να ισχυρίζεται πως την απέρριψαν λόγω ηλικίας.

Μιλώντας για τη σχέση της με τον Φραν που απασχόλησε όλη την Ελλάδα σημείωσε: “Ήταν λάθος η επιλογή μου λόγω της διαφοράς ηλικίας. 29 χρόνια μεγαλύτερη. Τι περίμενα; Να με αγαπήσει; Τον αγάπησα σαν Θεό μου. Δεν με αγάπησε. Με χρησιμοποίησε κι έφυγε. Να είναι καλά. Δεν του κρατώ κακία. Τον ξεπέρασα μετά από 15 χρόνια”.

Έχει μετανιώσει για κάποια πράγματα; “Έχω μετανιώσει για πάρα πολλά. Μακάρι να μπορούσα να ξεχάσω το παρελθόν μου. Όλος αυτός ο διασυρμός στις τηλεοράσεις, να βγαίνω, να κλαίω. Έγινα ρεζίλι. Ρεντίκολο. Έπεσα πολύ χαμηλά. Ήταν λάθος γιατί είχα ένα παιδί. Έχω ένα παιδί. Αυτό το παιδί το έκανα να ντρέπεται. Γιατί είναι μακριά μου τώρα;” εξομολογήθηκε αρχικά και βουρκωμένη συνέχισε: “Ντρέπεται για τη μάνα του. Δεν το σκέφτηκα. Σκέφτηκα τον εαυτό μου. Κοιτούσα πως θα περνάω καλά εγώ, πως θα κάνω δεξιώσεις στα ακριβότερα, πως θα γυρνάω όλη την Ευρώπη με τον Φραν και δεν σκέφτηκα το παιδί μου. Να μην είχα παιδί, να τα κάνω αυτά τα θέατρα. Αφού είχα παιδί έπρεπε να είμαι σοβαρή και καλή μητέρα. Υπήρξα κακή μητέρα. Πολύ κακή. Δεν μου το συγχωρεί το παιδί μου”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ