Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Oι δυο τους μάλιστα έχουν δημιουργήσει μια δεμένη οικογένεια, από την στιγμή που ήρθαν στο κόσμο τα δίδυμα παιδάκια τους, ο Άγγελος Μιχαήλ και η Ειρήνη Χρυσή, τα οποία φροντίζουν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η φωτογράφος σήμερα, θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία στο Instagram, από την ημέρα που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον ηθοποιό Αποστόλη Τότσικα και η ίδια μέσα στο νυφικό της έμοιαζε πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Ρούλα Ρέβη: Το “Σ’αγαπω” της στον Αποστόλη Τότσικα

«Για έμενα αυτή η επέτειος γιορτάζεται λίγες μέρες νωρίτερα από αυτή την στιγμή γιατί οι αναμνήσεις αυτού του ταξιδιού ξεκίνησαν σαν σήμερα . Για να φτάσουμε στην μέρα αυτή περάσαμε υπέροχα , τρέλα , φάγαμε πολύ σούσι οι 2 μας μεθύσαμε παρά πολύ με τον κολλητό και κουμπάρο μας, Δημήτρη Γιαννέτο, χορέψαμε πολύ στους δρόμους της Καλιφόρνια, κάναμε τατουάζ, κάτσαμε στον καναπέ των Friends, φάγαμε πολλά burgers, αγοράσαμε ψεύτικα δαχτυλίδια, γελάσαμε, γελάσαμε παρά πολύ και μετά πήγαμε και το κάναμε . Κάθε μέρα λέγαμε θα το κάνουμε, ε; Ναι μωρέ, ας το κάνουμε, ας προσθέσουμε και αυτό στο ταξίδι μας! Όμως, για εμάς ποτέ δεν είχε σημασία αυτό καθαυτό παρά μόνο το ταξίδι μας ! Σε αγαπώ πολύ», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Ρούλα Ρέβη και όπως είναι λογικό απέσπασε εκτοντάδες ευχές από τους θαυμαστές της.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ρούλα Ρέβη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ