Ο Χάρης Ρώμας είναι ένας από τους ηθοποιούς ο οποίος από την πρώτη στιγμή υποστήριξε τα θύματα που πέρασαν σεξουαλική κακοποίηση από διάσημα ονόματα στο χώρο του Πολιτισμού.

Μιλώντας για άλλη μια φορά έξω από τα δόντια, ο Χάρης Ρώμας μιλά στον Γιάννη Ξυνόπουλο για το «Secret των Παραπολιτικών»

Κάνοντας αναφορά στα περιστατικά σεξουαλικής και ψυχολογικής κακοποίησης, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε ότι είχε ακούσει «ψιθύρους».

«Φαντάστηκα ότι είναι ανυπόστατες κακοήθειες. Τελικά, χρειάστηκα να βγουν μπροστά γενναία κάποιοι και να καταγγείλουν αυτά που κατήγγειλαν για να ξεκινήσει η κάθαρση».

Ο ίδιος μάλιστα έπεσε θύμα μίας ψευδής δημοσίευσης που στον τίτλο κάτω από τη φωτογραφία του έγραφε «παιδόφιλος»

«Όταν διάβασα τον ισχυρισμό της «εφημερίδας» αυτής, ήταν σαν να μου έλεγαν ότι είμαι Αρειανός και θα βομβαρδίσω τον Πλούτωνα -τόσο άσχετο ήταν αυτό το δημοσίευμα με τη ζωή μου και την προσωπικότητά μου. Μετά το σοκ, λοιπόν, έπρεπε να κινηθώ στη συνέχεια με τους δικηγόρους μου αστικά και ποινικά, παρότι η συγκεκριμένη φυλλάδα και ο συγκεκριμένος ρυπαρογράφος, που κρύβεται από πίσω της, είναι γνωστό ότι ανήκουν στα κατακάθια της δημοσιογραφίας. Όσο ανυπόστατο, όμως, κι αν είναι το κατάπτυστο δημοσίευμα, δεν παύει να είναι ένα πρωτοσέλιδο, που σε κάποιους, λίγους, αφελείς ή αρρωστημένους εξυπνάκηδες, δημιουργεί φαντασιώσεις και συνειρμούς».

Σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο Χάρης Ρώμας αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Να που η ανθρώπινη φύση μας εκπλήσσει, δυστυχώς όχι πάντα ευχάριστα. Ο συγκεκριμένος, ακολουθώντας τη μοίρα των τραγικών ηρώων που του άρεσε να σκηνοθετεί και να ερμηνεύει, όπως ο Μάκβεθ, μέθυσε από την απόλυτη εξουσία, την καταχράστηκε και κατρακυλάει τώρα από την κορυφή του κόσμου στον πάτο, στον διασυρμό και στην πλήρη απαξίωση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ