Σε νέες εκ βαθέων αποκαλύψεις προχώρησε η Ρένια Λουιζίδου στον αέρα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και μίλησε για την προσωπική της ζωή, για τις παλιές και τις νέες συνεργασίες της και για τη σχέση της με τα media.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την εικόνα της ως ηθοποιό και εξομολογήθηκε ότι δεν θα μπορούσε να στηρίξει μια αψεγάδιαστη εικόνα γιατί ένιωθε άνετα με τον εαυτό της, λόγω της θετικής ανταπόκρισης του κόσμου.

Σχετικά με τις δηλώσεις για το metoo αλλά και γενικότερα στα ζητήματα που την απασχολούν θεωρεί ότι είναι μετριοπαθής και ότι προσπαθεί να αποφεύγει τις έντονες διατυπώσεις και τους τσακωμούς.

Social media δεν έχω γιατί φοβάμαι ότι θα μου χαλάει η διάθεση χωρίς λόγο είναι όλα λίγο υπερβολικά ακόμα, ίσως σε κάποια χρόνια που δεν θα είναι τόσο μανιακό όλο αυτό μπορεί να αποκτήσω. Δεν είμαι φιλάρεσκη για να ανεβάζω στο Instagram αλλά δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα και με την εικόνα μου. Το Twitter είναι πολύ σκληρό φοβάμαι κιόλας από τη θερμότητα όλων των μηνυμάτων γιατί μπορεί κάτι να παρεξηγηθεί ή μπορεί εγώ να μην είμαι ευχαριστημένη αν εκλείψει ο θαυμασμός“, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για το γιο της Βίκτορα μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια δηλώνοντας περήφανη μαμά:Παρά τα επιμέρους γεγονότα που συμβαίνουν πιστεύω ότι υπάρχει μια ποτισμένη νοοτροπία μέσα μας και αυτή πρέπει να αλλάξει. Πρέπει να μεγαλώνουμε αλλιώς τα αγόρια μας.

Δείτε τα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ